Şimdi Ara

Mesele Siyasal diyenleri bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir açıklayabilirler mi ?


    Cihan Kamer gibi RTE'nin en iyi kankalarından birinin olduğu yönetime

    Kadir Topbaş'ın oğlunun olduğu bir yönetime.

    Neden siyasal.



  • inanıyor musun bunlara

    adam hikaye yazmış...


    bunların hiçbiri mantıklı değil.


    bu zamana kadar aziz yıldırım da hükümet yalakalığı yaptı her zaman.

    Fenerbahçe batman karması maçı yapıldı daha yeni geçen sene ? neden yapıldı hazırlık maçı mıydı sezon ortasındaydı sanırım bir de.
    o zamanlar sözde şimdi size karşı olan hükümetiniz trt 6 yı kurmuştu o maçta ne tesadüf kürtçe yayınlandı..

    bir ara ligler devam ederken hooop suriyedeki bir takımla özel maç olacağı açıklandı ne tesadüfse o zamanlar hükümet suriye ile mekik dokuyordu.

    böyle doğrudan sebeb varmı siyasi olması için.

    öyle bir hikaye yazılsa 50 farklı yola çıkartırım ben onu..




  • bunlar hayali iddialardan başka birşey degildir.İddialardaki bazı şahısları tanıyorum ve dedinizi yapacak türden İnsan olmadıklarını biliyorum.Siz aslında kendi yönetiminizi sorgulamanız gerekirken suçu başka bir yerde arıyorsunuz.Size göre herkes suçlu ve size karşı.Yapılması gereken sabır gösterip soruşturmanın sonunu beklemeniz olacaktır.Cümleten beklememiz gerekecek.
  • başbakan ın danışmanı da , göz altına alınma tarzına veryansın etmiş daha yeni
  • Ya o hikayeyi okudum çok saçma bir kere yönetim ele geçirilmek istense bundan kat ve kat binlerce yol var..

    hem fenerbahçe de daha az zarar görürdü.


    şimdi siz sanıyor musunuz ki küme düşen fenerbahçeye bu durumda leş kargaları gibi üşüşeceklerini.
    şimdi ali koç kara kara düşünüyodur umarım kulup bana kalmaz diye nasıl stresene gireceğinin hesabını yapıyordur.

    hisseleri alsa ne olacak murat ülker?
    hisseler zaten tek elde toplanamaz benim bildiğim hadi topladı diyelim neden risk alsın böyle bir işadamı spk affetmez.
  • BEN AZİZ YILDIRIM SÜTTEN ÇIKMIŞ AKKAŞIK DEMİYOM AMA O KADAR TESİS AMATOR BRANŞLARDAKI BASARILARDAN SONRA İÇİM BİR BURUK . BU İDDİALAR İÇİNDE ZAMAN HERŞEYİN İLACI BEKLEYIP GÖRELIM
  • yahu sanki aziz yıldırım belli bir siyasi görüşe göre yönetiyorda kulubu karşı siyasi görüş baskına gelsin , fener in taraftar gurbu da üyeleride her telden insanlar bunlara tek bir siyasi grubun hükmetmesi diye bişey olamaz ancak işte aziz yıldırım gibi karanlık sulardaki adamlar gelince , birde mafya aşığı milletimiz varken böyle senelerce başkanlık yaparlar
  • Bu takım avrupada 7 yedi 0 çekti çeyrek final oynadı bu mafya cufya hikaye

    yukarıdakiler birinini bitirmek istiyorsa suçsuz olsa bile mahekmeye sokması yeterli topladıkları iddaaların okunması yıllarca sürüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

    Ya o hikayeyi okudum çok saçma bir kere yönetim ele geçirilmek istense bundan kat ve kat binlerce yol var..

    hem fenerbahçe de daha az zarar görürdü.


    şimdi siz sanıyor musunuz ki küme düşen fenerbahçeye bu durumda leş kargaları gibi üşüşeceklerini.
    şimdi ali koç kara kara düşünüyodur umarım kulup bana kalmaz diye nasıl stresene gireceğinin hesabını yapıyordur.

    hisseleri alsa ne olacak murat ülker?
    hisseler zaten tek elde toplanamaz benim bildiğim hadi topladı diyelim neden risk alsın böyle bir işadamı spk affetmez.


    Evet unutulan nokta orası o yazıda. Hisseler asla tek bir elde toplanmaz.

    Okudum yazıyı ama pek inandırıcı bulmadım. Belki Fenerbahçe'li arkadaşlar ona inanmak istedikleri için inanıyorlar ya da biz inanmak istemediğimiz için inanmıyoruz bilemeyeceğim.

    Ama bir de şöyle bir şey var. Zaten bir insan baskın olacağını, Fenerbahçe'nin bu duruma düşeceğini, hisselerinin aşırı derece de değer kaybedeceğini önceden biliyorsa ve bu doğrultuda hisselerini satışa çıkartıyorsa, muhtemelen hükümetle yakın bağlantıları vardır ki bu durumu önceden haber alıp tedbirini almış ve hisselerini satıp zarar etmekten kurtulmuştur.

    Ki sonra böyle bir şeyin yapılması için neden seçilen kulüp Fenerbahçe? Yani diyelim ki orduyu devre dışı bırakmak için aynı yöntem kullanıldı. Böyle bir şey yapıldıysa; hükümetin belki de ordudan çekinmesi olarak bir sebep söylenebilir. Ama Fenerbahçe'den neden çekinsin ki hükümet? Bunun için herhangi bir sebep var mı ? Yani Fenerbahçe'nin hükümeti korkutacak bir durumu olduğunu sanmıyorum. Futbol ülkemizde her ne kadar etkili de olsa bu derece değil.

    Hani Trabzonspor oy vermeyecekti, o kadar protesto ettiler arkasında Recep Tayyip Erdoğan var diye, Trabzonspor'dan AKP çıktı sonuç olarak. Yani bugün -diyelim ki- 30 Milyon Fenerbahçe taraftarı var, "Hiç Bir Fenerbahçe taraftarı AKP'ye oy vermeyecek" diye kampanya başlatsanız bile 15milyonu yine oy verir.

    Her kulvarda başarılı olduğu ve para kazandığı için böyle bir şeye başvurulmuş. Peki her kulvarda başarılı, kupa kazanan bir kulübün başına geçmek istiyorsa bir parti, neden önce bu durumu bozsun ki? Yani sanıyor musunuz ki Fenerbahçe Futbol Takımı küme düşerse bunun sonuçları sadece futbol takımına yansıyacak? Ben söyleyeyim "Hayır." Bir spor kulübünün hisselerinin değer kaybetmesi her branşını etkileyecektir. Değer kaybeden Fenerbahçe Futbol Kulübü değil adı üstünde "Fenerbahçe SPOR KULÜBÜ"

    Yani o yazıdan çıkan sonuca göre hükümet Fenerbahçe'nin başına kendi adamlarını geçirmek istiyor çünkü; kulüp para kazanıyor, her branşta başarılı. Yani en üst seviyede. Ama kendi adamlarını geçirmek için önce kulübü dibe batırıp, tekrar çıkarmayı düşünüyor.

    Bana saçma geliyor. Size mantıklı geliyorsa inanabilirsiniz tabii ki.




  • Birisinin tavuguna kist demistir bence...
  • bütün bunlar amerikanın oyunları. arkasında kim var ? israil. oyuna gelmeyin arkadaşlar
  • Bakın kimse yapmamıştır, temizdir başkan demiyor. Bunu bir kenara yazın. Bu isim Aziz Yıldırım olmasın X biri olsun...


    Biraz düşünelim; sporda şiddet yasasından önce açılmış dosya, takip yapılmış, olaylara müdahale edilmemiş, seçimler geçsin diye beklenmiş, TFF seçimi yapılınca (Aydınlar sessizce, aniden üzerinde uzlaşma sağlanarak başkan yapıldı ---- Fenerbahçeli adama Fenerbahçe dışında herkesin ilk günden destek vermesi kimseye garip gelmemiş) olay patlıyor ve sürekli basına fotoğraflar servis edilip birşeyler uyduruluyor. Basın da sürekli istenilen doğrultuda haberler yapıyor.
    Ses kayıtları varmış Mehmet Yıldız şöyle demiş, Emenike'nin para sayarkenki görüntüleri varmış. Şu ilk günden beri CNN TÜRK'ün Habertürkün yaptığı yayını bir izleyin. Daha mahkemesi bile başlamayan bir olayda suçluları belirlediler. Hangisi doğru çıktı bunların???


    Hele Aziz Yıldırım'ın eşgal görüntüleri ne kadar aşşağalayıcı birşey. Bugüne kadar böyle birşey hiç sızmamıştı, şimdi hikaye anlatıyorlar.


    Bakıyorsun Deniz Feneri soruşturmasında yayın yasağı var diğer Fenerde yok. Halbuki Fenerbahçe borsada işlem gören bir şirket. Bu kadar uydurma haber ile nasıl değer kaybetmesin. Yayınlara konuşanlara bir bakın, olay yargıya taşınmış konuşmak doğru olmaz diyen kim var? Kimse yok basının yüzde doksanı onlardan istenilen şekilde haber yapıyorlar... Bu haber ilk çıktığında olay anlatılırken ruhsatsız tabanca videoları gösteriliyor haberin içinde. Bu tabancalarsa adını hiç duymadığınız adamlara ait. Ne Aziz Yıldırım ile ne Fenerbahçe yöneticileri ile ilgisi var. Haber Aziz Yıldırım üzerine, silahlar kime ait adı geçmiyor bile. Ruhsatsız x adet tabanca ele geçirildi deniyor. Bu görüntüler neden gösteriliyor diye düşüneniniz olmadı mı?


    Basına servis edilen fotoğraflar; yemek yiyen insanlar, bir tanesi çanta ile yürüyor, para tutan bir el (kimin olduğu belli değil)... Hiçbir hukuki delil niteliği olmayan bu fotoğraflara inandık diyelim.
    Tamam Fenerbahçe şike yaptı. Tamam da kiminle yaptı bu şikeyi? Sivas kalecisi Korcan ile mi? Bülent Uygun futbolcularına oynamayın mı dedi? Ümit Karan da bu işin içindeyse ilk 11 çıkarsaydı ya onu da.
    2 futbolcu ve 1 teknik direktör ile bu işin olacağını inanıyorsanız diyecek birşey yok zaten.


    Bu olay siyasi değildir diyen bence ya çok iyi niyetlidir yada bu ülkede yaşamıyordur.




  • O isimlerin yönetimde olması neyin göstergesidir.
    Bu isimlerde içeri alınsa tamam derdim, ama yarın yeni yönetim listesinde isterlerse yine onlara birileri yer bulur.

    Hedef burada Fenerbahçe yönetimi değil, sporda kim ne derse desin ülkenin en güçlü adamı, yani bir anlamda dokunulmaz figürü olan Aziz Yıldırımdır...
    Hedef Aziz Yıldırım ama hesap nedir o üç beş aya netleşir...
  • Hedef futbol dünyasındaki pislikleri temizlemekmi?

    Hedef Fenerbahçeyi ele geçirmekmi?

    Hedef Türk futbolunu ele geçirmekmi?

    2.Dalga başlasın o zaman fikirleriniz değişebilir. Bu işin içinde olupta sorguya alınmayanlar sırası gelecekler olabilir. Şansal Büyüka, Levent Kızıl, Rıdvan Dilmen, M.Özgener, Oğuz sarvan, Sinan Engin gibi.
  • aziz yıldırıma uygullanan linç aslında herşeyi anlatıyor... bu ülkede yetimin öksüzün hakkını yiyenler bile bu muameleye uğramadı, LİNÇ var LİNÇ..
  •  Mesele Siyasal diyenleri bekliyorum.
  • Etme bulma dünyası işte. Sezon boyunca bas bas bağırıyorduk maçlarda şike var diye, sanki maçları seyretmedik de tüm bu suçlamalar tepeden inmiş gibi konuşuyor bazı arkadaşlar. Hemen kılıf aramaya başlamışlar, bu bir komplodur yok siyasidir falan filan. İnşallah suçlular cezalarını çekecekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -quaresma-

     Mesele Siyasal diyenleri bekliyorum.



    yanılmıyorsam bu pankart 2003 te falan asılmıştı yani m.yılmaz ve m.ağar'dan kurtulmuş olmanın heyecanıyla, fazla gaza gelinmiş..
  • Bu komplo teorilerine bu ülkede her zaman olabileceğini bildiğim için ben de katılırım. Ancak, burada ki bazı veriler farklı düşünmeme sebep oluyor. Şimdi daha delilleri görmedik. Eğer video görüntüsü ses kaydı vb. gerçekten tatmin edici değilse bu olay komplodur. Zaten Zekeriya Öz varsa bir işin içinde benim o davaya güvenim baştan yok. Şimdi adamın cep telefonuna birilerinin numaralarını sehven yükleyip içeri alan da bu emniyet, bu savcılar. Ama işte bahsi geçen görüntüler ses kayıtları gerçekse neyin komplosundan söz edeceğiz, suçun sabit, komplo olsa ne olur olmasa ne olur. Gece 01.00 de kulüp başkanıyla ne görüşmesi yapılıyor, bilet var deniyor çantada. Bu biletlerin teslimi hep böyle mi yapılıyormuş çıksın diğer kulüplere sorulsun her hafta olan bi olay sonuçta. Komplo falan tamam da sen tertemiz olsan bu kadar büyük tezgah kuramazlar, Fenerbahçe bu boru değil, o kadar seveni var, polisi var, savcısı var, hakimi var mutlaka ortaya çıkar. Kolay değil böyle bir camiaya komplo kurmak. Başbakanın avukatlarından biri de Aziz Yıldırım'ı savunacakmış dipnot olarak!

    Benim mevcut durumdan gördüğüm eğer gerçekten Fenerbahçeye karşı bir komplo varsa bunun baş mimarı Aziz Yıldırım'dır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK

    Etme bulma dünyası işte. Sezon boyunca bas bas bağırıyorduk maçlarda şike var diye, sanki maçları seyretmedik de tüm bu suçlamalar tepeden inmiş gibi konuşuyor bazı arkadaşlar. Hemen kılıf aramaya başlamışlar, bu bir komplodur yok siyasidir falan filan. İnşallah suçlular cezalarını çekecekler



    fotomaç mantığı işte, sene boyunca her maça laf at sonra kalk biz demiştik de. biz de almeida ve ferrari'den de şüpheleniyoruz. hatta kazım ve colman'dan . antep maçınının ilk yarsında 2 penaltıyı vermeyen hakemden, direkten dönen toplardan. oyun bozup yenilen başkanlardan. 90. dakikada yenikken kendi sahasında top çeviren takımlardan. hepsinden şüpheleniyoruz. bizim maçta 90.dakika da ileri çıkan, diğer maçta kornerden gol yiyen kaleciden şüpheleniyoruz. buca maçında gol atan guizadan falan da şüpheleniyoruz da ona toz konduramıyoruz aslında sonuçta tarihte ilk kez 3'ten geri dönüş yapıyoruz diye.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.