Şimdi Ara

Mersat Uydu Alıcısı Sinyal Yok Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ufak bir problemim var. Size danışmak istedim.

    Kutunun üzerinde Mersat yazıyor başka da birşey yazmıyor. model seri numarası vs yok.

    Bu sabaha kadar hiç bir problem yokken bugün iş çıkışı akşam eve geldiğimde televizyonu açtım fakat atv kanaltürk gibi belli başlı kanallara ulaşamadım. Sinyal Yok uyarısı alıyorum bazı kanallarda. Lakin mesela PowerTurk'e ulaşabiliyorum. Yazılım güncellenecekse nasıl güncelleyebilirim? ara kablosu vs nasıl bulabilirim? ya da Makinenin ayarlarından bir değişiklik yapmam gerekiyorsa ne gibi bir değişiklik yapmam lazım? Bahsetmem gereken bir diğer nüans: priz taktırmak için elektrikçi getirmiştim eve. Gelmişken bunu da söyledim. Çatıya çıktı. Ölçüm yaptığından bahsetti. Ölçümde herşeyin normal olduğunu söyledi. Problemi yaşayan başka arkadaşlar da varsa ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. Televizyoncu getirtebilirim de bu sefer biraz üstüne düşeyim dedim. :) Kendi başıma halledebileceksem kendim yapayım istiyorum :)

    İyi günler.







  • Sizin için en kolay tespit, cihazınızı geçici olarak komşunuzda denemek yoluyla olur. Komşunuzun anten tesisatına bağladığınızda kanalların hepsi çıkıyorsa, kendi anten sisteminizde bir arıza olduğuna kanaat getirebilirsiniz.
  • teşekkür ederim. komşuyla da bi konuşayım.
  • Lnb'niz arızalanmış olabilir onun haricinde cihaza fabika ayarları yapıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz ama en mantıklı yöntem cihazı başka bir kullanıcının evinde test etmek olacaktır ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.