Şimdi Ara

Merhabalar. Türkçe'den İngilizce'ye çeviri yaparken kendine güvenen arkadaşlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KÜBİZİM
    Kübizim, geometrik şekilleri kulanarak duygu ve düşünceleri resme aktarma sanatıdır. Bu sanatın öncüleri Pablo Picasso ve Georges Braque adlı iki sanatçıdır.

    Bu sanat eseri Georges Braque'nin yaptığı en son çalışmadır .Bu çalışma bence birinin ölümü üzerine insanların onun yanında toplanmasını anlatıyor .Bu çalışmada herkez kasvetli bir havada çizilmiş ve sanki bu durum bütün resme yansımış .
    Bana göre bu sanat eseri birinin öldüğünü ve yakınlarının onun yanına gelişlerini anlatıyor. Bu çalışmada insanların giyinişlerinden eski zamanlarda yaşadıkları bariz anlaşılmakdadır.
    Bu sanat eserini gördüğüm zaman kendimi mutsuz hissediyorum. Eseri dikatle inceledikden ve resim hakkında düşündükden sonra en azından ölen adamı seven insanların oldunu düşündüm.

    ---Arkadaşımın İngilizcesi sıfır olduğundan dolayı benden yardım istedi. Ben de ona bu cümleleri iyi çeviremeyeceğimi ve internetten yardım isteyeceğimi söyledim. 8 Ocak'a kadar süremiz var arkadaşlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.---







  • Hala lazımsa çevireyim.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğiniz için sağ ol. Sanırım gerek kalmadı. :) Tekrar teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.