Şimdi Ara

Merhabalar bir sorum olacaktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar öncelikle Selamın Aleyküm beyler ben şuanda aktif olarak boksörüm ( Lisanslı ) ve bu yılın sonunda tyt-ayt sınavına girip polislik veyahutta msü girmek istiyorum sizce Boksörlük mü beni ön plana çıkartır vücut geliştirmemi bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden iyi günler dilerim. :)





  • emirhanroot E kullanıcısına yanıt
    Sağlam bir dayınız varsa sizi çok daha fazla öne çıkaracaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özel yetenek sınavları var ama önce yks ve ayt için beden eğitim bölümlerinde baraj var 700 binler sanıyorum o barajın üstünde puan aalmanız lazım.



    ayrıntıları burdan okuyun.

  • sağlam bir dayınız yoksa sizi hiçbir şey öne çıkartamaz. spor mülakatında nasıl daha başarılı olurum derseniz de ne fitness ne boksörlük, kondisyon basman gerekiyor. 400 mt 65 saniye altı antremansız olmaz, durumunuz varsa profesyonel olarak sizi hazırlayan bazı özel eğitmenler var onlarla çalışın. ayriyetten şınav ve mekiğe çok dikkat edin, azami düzeyde nizami olmasını istiyorlar. polislik içinse kesin ve net bir şekilde özel bir eğitmenle çalışman gerekiyor, gerçek bir parkurla çalışmak tahmin edersin ki daha büyük avantaj.

    bu tavsiyeleri yazın hem msü hem de pmyo denemiş biri olarak söylüyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.