Şimdi Ara

Merhabalar arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şöyle bi sorunum var, 2009'da aldığım intel core duo2 işlemci 2ghz hızında 500 gb hard disk ve 512 mb ekran kartına sahip laptop'ıma o günden beri hiç format atmadım. Artık bilgisayar beni formatla diye ağlamaya başladı her şey çok yavaşladı. Oyunlarda fps sorunu yaşamaya başladım ve tahminimce malware'ler baya arttı bilgisayarımda. Aklımda format atıp laptop'u w7 veya w8'e çevirme fikri var pc vista bu arada. Vista'nın ram'i çok zorladığı ve fazladan kullandığı gibi şeyler duydum. İyi bilen arkadaşlarıma sorularım şu: Format atıp w7 veya w8'e geçirirsem bilgisayarda gözle görülür bi hız ve performans artışı olur mu? Misal oyunlarda fps'm gözle görülür artar mı? Anladınız dediğimi siz. İkincisi eski bir laptop olduğu için w7 veya w8'e geçerken herhangi bi sorun çıkar mı? (kaldırmama, kasma gibi). Üçüncüsü ise hangisini önerirsiniz? (bilgisayarın özellikleri ve oyun oynanacağı düşünülür ise) Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler. Bu arada yanlış konuya açtıysam affola.

    ekleme: ram 4gb ve pc 32 bit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apakk -- 13 Haziran 2014; 15:27:53 >







  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Hocam notebookunuzun sitesinden sürücülerini kontrol edin. Muhtemelen windows 7 için sürücüleri vardır ancak 8 için emin değilim. Eğer sürücüleri varsa ve firma desteğinin olduğunu belirtmişse gönül rahatlığı ile destekleyen işletim sistemini kurabilirsiniz. Bu arada ram 4 GB ise 64 bit işletim sistemi kurmanız faydanıza olacaktır.
  • Şimdi baktım windows 7'ye kadar var 8'i göremedim sitedehttp://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-dwnl/VGN-FW41ET/list pc 32 bit olmasında rağmen 64 kurabılıyor muyum? Artıları nelerdir peki?
  • O zaman windows 7 64 bit kurmanız faydanıza olacaktır. Windows 8 sürücüleri yoksa sizi oldukça uğraştırabilir cihazınız.http://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-specs/VGN-FW41ET/list Cihazınız 32 bit değil 64 bit.
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 16 Ağustos 2021; 18:9:53 >
  • Sistem iyi windows 7 home premium kur gözle görülür bir fark olur çünkü vista çok ram harcıyor bu arada 2009 alıp vista gelmesi gerçekten ilginç.
  • Merhaba Arkadaşlar diye başlık mı olur allah aşkına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oduranli

    O zaman windows 7 64 bit kurmanız faydanıza olacaktır. Windows 8 sürücüleri yoksa sizi oldukça uğraştırabilir cihazınız.http://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-specs/VGN-FW41ET/list Cihazınız 32 bit değil 64 bit.

    denetim masasındaki sistemler sekmesinde 32 bit yazıyor yine de 64 bit kurabiliyor muyum?
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    İşletim sisteminiz 32 bit olduğu için orada 32 bit yazıyor. Normalde bilgisayarınız 64 bit. 2005 sonrası bütün bilgisayarlar 64 bit işlemciye sahip zaten.
  • Windows 7 Home Premium 64 bit
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim herkese windows 8 pro 64 bit yaptım ama şöyle bi sorunum var cracklememe rağmen sağ alttaki bildirimde windows aktive olmadı yazıyor windows cracklenmedi mi acaba? Bir de pc dilini Türkçe yapmak ıstıyorum herhangı bir yükleme mi yapmalıyım yoksa kendı ayarlarından halledebilir miyim?
  • Apakk kullanıcısına yanıt
    Pro sahibi iseniz windows guncellemesinden istediginiz dili yukleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.