Şimdi Ara

Merhaba, Dünyaya Hükümdar Olmak İster Misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Görüyoruz ki aramıza yeni katılıyorsunuz. O halde müjde! Size kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz. Müsaade edin, sistemi izah edeyim.

    Dünyaya hükümdar olmak herkesin eline geçen bir fırsat değil. Diğerleri, kendilerinden öncekiler gibi sıradan bir hayat sürüp giderken, siz başından beri farklı olduğunuzu biliyordunuz. O yüzden kendinizi özel hissetmelisiniz.

    Muhatap olacağınız sistem, eğitim görmek ve bir işde çalışmak olmak üzere iki süreç üzerine kurulu olsa da bu gibi teknik detaylar sizi sıkacaktır ve biz bunu asla istemeyiz. Bu gibi sıkıcı durumlarla karşılaştığınızda bir mola verip parlak, renkli ve odaklanmanıza gerek kalmayacak kadar hızlı reklamlarımızda gördüğünüz bir ürünü, mesela bir telefonu, alıp tadını çıkarabilirsiniz. Tabii ki bunun için paraya ihtiyacınız olacak ve para içinde çalışmanız gerekir. Çalışmak sıkıcı olabilir. Fakat durun! O reklamını gördüğünüz telefonun piyasaya yeni sürülen ve mağazalarda kuyruklar oluşturan bir üst modelini gördünüz mü?

    Heyecan ve tutku dolu bir hükümdarlık sizi bekliyor. Sistem, istediğiniz her şeyi sağlamak için hazır. Size göre tasarlanmış kokular, karakterinizi yansıtacak kıyafetler, eşsiz damak tadınız için yemekler ve standartlarınıza göre evler... Tüm bunlar fabrika üretimi ve diğerlerinede sunduğumuz olanaklar olsa da burada önemli olan sizin deneyiminiz. Sizin için değer!

    Oldu ki tutunamadınız. Bir şekilde işler ters gitti, kuralları ve düzeni sorgulamaya başladınız. Tam donanımlı psikologlarımız ve gelişmiş ilaç sektörümüz hizmetinizde!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Cüzdab paltonun hangi yanında ona göre kesik atalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trustem.111

    Cüzdab paltonun hangi yanında ona göre kesik atalım

    Çok dürüstsünüz. Bu zorluklara sebep olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yeşil paltolu deyince aklıma en başta $ geldi, özür dilerim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.