Şimdi Ara

MERCEDES veya VOLVO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Tüm Türkiye'de fark etmeksizin Mercedes E200 veya Volvo XC90 arıyorum. Tek şartım bayii çıkışlı olması fakat bulamıyorum eğer sizler yakın zamanda denk geldi iseniz bilgi verirseniz almak istiyorum.




  • Bulmanız çok zor araç kıtlığı var. Bayiye gidin sıraya girin yada el altından para verip sıranın önüne geçin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha dün Ankara Koluman bayisindeydim ve E200d için minimum 6 ay bekleyeceğimi söylediler ve araç kıtlığından dolayı yaklaşık etiket fiyatının 300 bin fazlası bir “servis bedeli” yazıldı verdikleri teklife. Kısacası para yedirmeyecekseniz E200 zor biraz XC90 ise hak getire. Zaten müşteri profili belli galeriler 500 fazla verip topluyor üzerine 200 daha koyup anında elden çıkarıyorlar uzun süreler beklemeye razı değilseniz ikisi de tedarik etmesi zor araçlar şimdiden kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcadongusu -- 21 Mart 2023; 19:32:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesele bayi çıkışlı olmasıysa, sahibinden de binlerce e200 ve xc90 ilanı var oradan alabilirsiniz.Ama söylemek istediğiniz şey ben 0 km olarak bayiden kendim çıkarmak istiyorum ise, en yakınınızdaki mercedes ya da volvo bayisine gidip, takasa verecek pahalı aracım var veya 300-500 bin arası hava parası vermeye razıyım demeniz yeterli olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası, arkadaşım ön ödeme yaptı ve bayiden herhangi bir ekstra ödemeden aldı. Galiba bayi bazlı bir işlem bunlar ama kısmet arıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.