Şimdi Ara

Mercedes SEC 500 AMG nasıl bir arabadır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
9.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu aralar 1985 model SEC 500 AMG almayı düşünüyorum.Bu arabayla ilgili görüşlerinizi, tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim.Aracın yakıt durumunu biliyorum o yüzden çok yakar falan demeyin Yedek parça , konfor , güvenlik gibi konuları merak ediyorum.Daha önce süren arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim.

     Mercedes SEC 500 AMG nasıl bir arabadır?


     Mercedes SEC 500 AMG nasıl bir arabadır?


     Mercedes SEC 500 AMG nasıl bir arabadır?


     Mercedes SEC 500 AMG nasıl bir arabadır?





     Mercedes SEC 500 AMG nasıl bir arabadır?


     Mercedes SEC 500 AMG nasıl bir arabadır?


     Mercedes SEC 500 AMG nasıl bir arabadır?


     Mercedes SEC 500 AMG nasıl bir arabadır?


     Mercedes SEC 500 AMG nasıl bir arabadır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tysontyson -- 4 Nisan 2012; 14:04:26 >







  • yöneticilere msj at hocam konu çok yanlış yerde burda kimse farkedipte cevap yazmaz
  • Şuan doğru yerde herhalde?
  • eskilerin en iyilerinden bence, kaldıki bugünün mercedesindeki cls tasarımından felan daha iyi. ankarada görürdüm bazen, bi aralar tamer karadağlı da bu aracı kullanıyordu yanlış hatılamıyorsam. bu mercedesi alıcaksanız bütceniz vaktiniz ve ulaşım için kullanacak başka bir aracınız varsa alın bence. çünkü eski otomobil ve klasik otomobil arasındaki çizgide geziyorlar şu aralar aldığınızda ortak parçaları kolay bulacaksınız belki ama farlar, ön panjur, kendi tasarımına özgü parçaları bukmanız zor olabilir. toparlayabilirseniz çok güzel ve geleceğe kalabilecek hergün değerlenen bir aracınız olur yoksa boş arsalarda garajlarda çürümeye kalan şimdi muadilleri klasik olmuş onlarca eski üzgün paslı hurda araçtan birine sahip olursunuz.
  • Benim için çok kıymetli , asil bir araç.Tek korkum yedek parça sorunu.Yakıtdan dolayı bir korkum yok maddi olarak rahat karşılayabilirim.Zaten çok gezen bir insan değilim. Kavacıkta oturuyorum çalıştığım şirkette Anadolu hisarında.Çok yakıt yakacağını sanmıyorum.2-3 ayda birde memleketime Balıkesire gidiyorum.Yani yakıtla ilgili bir sorunum yok demek istiyorum.Yedek parçaları yurtdışından getirmekte çok mu pahalıya gelir bilemiyorum.Eminim tecrübeli arkadaşlar vardır bilgi verebilecek.
  • biraz cebini düşün benzin sıkıntın yoksa durma ama varsa seni soyup soğana çevirir
  • çok merak ettim benzin tüketimini? nekadar yakıyor acaba ?
  • kulanması çok keifli bir araç olsa gerek temiz iyi bakılmış bulabilirsen mercedes iyi araçtır heleki bu seri mercedes daha bi sağlamdır sana 5-10 sene daha çok rahat hizmet edecektir.
  • Kıbrısta okurken bu araçlardan çok miktarda vardı , 500 sec 560 sec gercekten harika arabalar fakat benzini içer yani türkiyede iseniz sadece haftasonu zevkine binerim dersen alınabilir ama tek araç olacak dersen villa kirası gibi benzin parası verirsin
  • Araç hakkında bulabildiğim bilgiler:

    8 silindirli 4973 cc hacimli motora sahip
    335 beygir gücünde
    4500 devirde 457 NM tork üretiyor
    Arkadan çekiş
    5 ileri manuel vites
    1660 kg ağırlığa sahip
    Yakıt tüketimi: Ekonomi 12,8L/100 km ve Spor 18,7L/100 km

    Çocukluğumda en fazla hayallerimi süsleyen otomobildir. Umarım temizini bulur ve çocuğunuza bırakırsınız.
  • Gaza bastığın zaman içer benzini.
    Basmazsan da 15 litrenin altını zor görürsün.
    Bu tarz araçlar keyif için haftada 40 50 km sürme amacıyla alınabilir.
  • sanayide birinci dereceden akraban olması lazım :) amg olmayan versiyonuna hayli niyetlenip özel mercedes servisi arkadaşıma danışmıştım verdiği cevapları yazarsam süreriz ban yerim
  • mersnun en tipsiz arabalarındandır kendileri
  • Çok asil, vahşi, bir o kadar gaddar araba.
  • +24edition Arabanın çirkin olup olmadığını sormadım.Ayrıca bu senin fikrin.Bence de Mercedesin yaptığı en güzel arabaların başında geliyor(Üretim yılına bakarsan!!!).Yakıt hakkında birşey söylemenize gerek yok demiştim ilk mesajda .Herkes yakıta takmış.Durumum olmasa düşünmem herhalde Türkiye gibi bir ülkede .Daha önce 95 model Camaro SS düşünüyordum.Mercedes daha konforludur diye onda karar kıldım.Yani daha fazla yakıt konusu üzerinde durmayın istiyorum farkındayım çok yaktığının.Çok yakıyor ama karşılığını da veriyor.
  • Bir ara bende merak salmıştım bu araçlara ama vazgeçtim.

    Her ne kadar mercedes'te olsa 1985 model yani 27 yaşında bir araçtan bahsediyoruz. Parçalarını bulmak çok kolay olmayacaktır ayrıca sorun çıkarma ihtimalide hiç az değil. Bu tarz bir araca bakıyorsanız ikinci araç olarak düşünmelisiniz diyenlere bende katılıyorum sorun sadece yakıt değil bu tarz bir aracı alıp adım adım yenilemek her sorun çıkardığında kaputu açıp sorunu araştırmak, arada bir çıkıp gezmek bir hobi bir zevktir ama tek aracınız olursa her sorun çıkardığında lanet eder araçtan soğursunuz.
  • Paraya bakar, yurt dışında vardır parcası. 0 parçası bile bulunur, mercedes bu, ford gibi her 10 senede bir depom yandı deyip kıvırmaz. Bu gün Mercedes 600 e parça varsa (toplam 2500 tane üretimi var) buna gani gani vardır.

    Bu tür araçları kıvamında yürütmek için para lazım...

    Özetle

    İmkan meselesi, gerisi boş laf...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webbie

    Araç hakkında bulabildiğim bilgiler:

    Spor 18,7L/100 km


    maşşallahhhh
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim sevgili arkadaşlar.Kocaelide çok temiz bir AMG buldum.Haftaya bir bakmaya gideceğim.Umarım sıkıntısı çıkmaz.
  • Bu araba efsanedir efsane. Umarım icine sinen bir araç bulur ve keyifle binersin. 86 model aracın emniyet kemeri elektrikli :)

    Bence mercedesin tarihindeki en güzel araçlardan biridir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.