Şimdi Ara

Mercedes C200d hakkında yorumlarınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
31.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2020 amg versiyonu var ailede.


    426.500 e sıfır km almıştık mart ayında Forumdaki herşeyi bilen ileri zekalılar (!) çok pahalı diye eleştirmişlerdi. şimdi fiyatları uçtu. Memlekete giderken felan götürdük bir kaç kere işe giderken kullandık genelde yatıyor.


    Araç hakkındaki yorumlarıma gelirsek,


    Motoru çok iyi hızlanması ara hızlanmaları çok hoş. Direksiyon güzel tepkileri keyifli. Yakıt düşük. Donanımı kimine göre yeterli ama bir vakum olsaydı bari diyor insan head up display felan yok.


    Servis nasıldır bilmiyoruz daha servisi gelmedi.


    Araç dar. İnanılmaz dar bizde fluence vardı 2010 yılında bundan genişti passat vardı bunun 2 katı genişti. Bunda arka koltukta yolculuk etmek benim gibi 1.85 boy 105 kilo biriyseniz çok eğlenceli değil.


    Malzeme kalitesi çok abartı kaliteli değil. Mesela 98 yılında e 200 vardı bizde onunla diğer araçların kalitesini karşılaştırdığımızda diğer araçlardan çok bariz iyiydi. Bunda öyle ahım şahım bir fark yok. Ya diğer markalar ileri gitti ya mercedesin kalitesi zayıfladı. Ya da bu araç kalitesiz. 98 e 200 den sonra sahip olduğumuz ilk mercedes bu.


    Corolladan sonra klasik gelecek ama eşşekten ata geçersiniz. Ama bana göre çok abartı bir araba değil. Passata,mondeo ya binseydiniz gerek yok derdim ama sizi tatmin eder bence araç.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.