Şimdi Ara

Mercedes yeni c serisi w206 3000 km deneyimim ( arabayı sattım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Logosu var cihancım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

    4 çeker 508 ya jashdjshjshdjsdsfds

  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

    hatirladim şimdi volvoya söverdi shadowla atisirlardi

    kalktı volvo aldı sonra 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haziran ayından beri yaklaşık 4500 km yol yaptım. evet bazı eksiklikleri var ancak mercedes mercedestir. ilk kapattığım şerit takip örneğin. şehir içinde sizi çok zorluyor. sinyalsiz direksiyonla kavga ediyorsun yan şeride geçmek için. çarpışma önleyici özellikle önünüzde giden motorlara karşı çok hassas ve ani frenler yaparak arkadan gelenler için ciddi sorunlar oluşturabiliyor. ayarını hassastan gecikmeliye aldığım halde şehir içinde sorunlu çalışıyor.


    orta konsol yanları tıkırtı yapıyor malzeme kalitesi zayıf kalmış. araca binerken koltuk öne doğru direksiyon yukarı kalkıyor ama 181 boy 95 kilolu biri için yeteri kadar alan açılmadığı için koltuk kenarına sürekli vuruyorum inşallah yırtılmaz kenarları. telefon sarj kısmı çok kötü konumlandırılmış telefonunu koyarken ve alırken çaba sarf ediyorsun.


    Yakıt konusu 4500 km ortalaması 8.7 . bunun 2bini zaten şehirler arasında oldu ve orada ki ortalaması 7.1 idi. 140 geçmedim ve çok asılmadım.


    Motora laf diyen acaba daha önce ne sürüyormuş merak ettim. evet ilk gaz basışında yaklaşık yarım sn bir gecikme oluyor ama sonra...





  • Aracı bugün kullanma şansım oldu, şehir içi W205 kullananlar W206’yı kullanınca dua ederler diye düşünüyorum, trim kalitesi tırt, teknoloji afallatıcı derecede güzel motora gelince de 1.5 litreye 2 litre ruhu sokmuşlar deli lag var ama turbo doldu mu mermi gibi fırlatıyor kasayı… Benim hala anlamadığım şu araçları exclusive getirin kardeşim kim hangi yolu buldu da 20 inç jantla gezelim bu lanet ülkede…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Biraderde de c serisi vardı. İnanılmaz dar ve basık olduğu doğru. Bir çok b sınıfı araçta daha rahat hissediyorum ben. Benim passat’a bindiğinde c serisinden daha iyi olduğunu o bile itiraf etti. C serisinin tek üstünlüğü motor ve kokpit malzeme kalitesiydi. Ferahlık, genişlik, konfor kesinlikle passat’a yaklaşamaz. Passat tam bir aile arabası. Uzun yolda yormuyor. C serisiyle arkada oturana kısa mesafe bile eziyet

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Bunlar executive sporsedanlar. geniş yayvan geleneksel D sınıf aile aracı değiller, öncelikleri arkada oturan adam değil, önce şık orantılı tasarım, önce sürücü, önce mühendislik, kalite hissi, önce altyapı güçlü motorlar vs.


    Passat overall çok iyi otomobil olabilir ona itirazım yok.. ama C serisinin klasında bir araç değil. başarılı, çok yönlü otomobil başka şey klas araç başka şey.

  • Uzun yolda seksek yapar gibi seken G20 ile Mercedes gibi bir abide yi mi kıyaslıyorsunuz? Passat’ın laçka süspansiyonu da çağın çok gerisinde ve buna güzel diyorsunuz öyle mi? İyiki satmışsınız çünkü size hiçbir şekilde uymayan bir araç almışsınız. Süspansiyonda kalite başka birşeydir yumuşak yapıp Allah ne verdiyse esnemesi başka birşeydir. Uzman arkadaşlar bunu iyi bilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasa akrabamda var, bir müddet sürme fırsatım oldu. İnince yeri öptüm.

    Araba kütük gibi. Kasislerden geçerken boynum tutuldu, buna rağmen direksiyon hissi yok.

    Malzeme kalitesi yerlerde bile sürünmüyor komple sıfır. Sağı solu tutup hafif asılsan eline gelecek. Her yerden ses geliyor.

    Tofaştan başka araba görmemişleri inandıramayız ama 1 serisiyle a3 bundan 1000 kat konforludur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.