Şimdi Ara

Mercedes A180 Style - Honda Civic HB Sport

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    A180 için rapora verdim araç geldi. Honda Civic de 10 güne kadar gelecek Sport paket var. Öte indirimli aldığım için A180 147 bin lira, Civic 126 bin liraya geliyor. A180de ek donanım olarak sadece CarPlay var cam tavan vs yok. Civic de aynı şekilde cam tavan yok artı anahtarsız girme ve çalıştırma yok. İkisi ardında öneriniz ne olur fiyatı da göze alarak?



  • Sizin önceliğiniz önemli.

    Geçen gün dergide bu iki aracın karşılaştırması vardı, civic'i seçmişler. Fiyatına göre daha iyi şeyler sunuyor ama siz ötv indirimli normale göre daha az farkla alıyorsunuz. A serisi de düşünülebilir.

    Gösterişli iç mekan, daha kaliteli, janjanlı malzemeler, daha sessiz araç mı?
    Daha güçlü, daha iyi yol tutan, daha geniş, daha kullanışlı araç mı?
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    a180 style olduğu için iki ekranı da küçük ve bu iç görüntüyü biraz baltalıyor gibi. civic Sport Plus bulunabilirse o çok dolu gibi anahtarsız çalıştırma cam tavan kablosuz şarj gibi. o da yaklaşık 136bin gibi bir şey oluyor. cvp şanzıman ile ilgili negatif söylemler olmuş tanıtım videolarında çok arada kaldım.
  • İkisinide içine otur bir tur at kararını verirsin. Mercedes A dan bir E classe yada cls, S classe ayrıcalığı yada o muameleyi bekleme..

    Kötü anlamda katiyen demiyorum ama görüceğin muamele B segmenti clio dan jetta dan hallice belki bir tık yüksek bir şey olucak.. Altını kalın kalın çiziyorum kötü anlamda demiyorum ama kapı açtıran araba denilen muameleyi göremessin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A ve c serisi kullandım. A kapı açtıran değil ama ayağı yere sağlam basan bi araba gibi geliyor bana. Civic kullanma sansim olmadi. Gelecek haftasonu bayiye gidip denemek istiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jaw kullanıcısına yanıt
    Cvt şanzıman hakkında bu forumda da çok olumsuz yorumlar var, cvt kullanıcısı olarak anlamakta zorlanıyorum. Çok performanslı kullanırım, sürüş keyfi benim için her şeyden önemli derseniz bilemem ama aksi durumda bence en iyi şanzıman cvt.

    Test sürüşü yapmanızı öneririm iki araçla da. Belki size hitap etmeyen bir şeyini farkedersiniz. Civic hb ve sedan modeliyle test sürüşü yaptım. Yalıtım dışında bence güzel araba. 5-6 bine profesyonel yalıtımla çok güzel bir araç olabilir. Sport plus olsa daha iyiymiş.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Açıkçası çok performans kovalicak biri değilim. Genel olarak günlük kullanım arabası olacak.vergi indirimiyle alıp mercedes mi yoksa daha ucuza honda mi çok arada bıraktı beni.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ötv indirimi varsa alabileceğiniz en dolu gönlünüze yatan aracı alın geçin derim.. Hondada kemikli güzel araçdır mercedes de..

    Honda dolu değilse mercedes daha mantıklı gibi görünüyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedesin olduğu bi yerde honda hiçbirzaman alternatifim olamaz
  • A style alıp 18bin e baya iyi bir paket ekleyebilirsiniz. Sunroof ekran vs herşey oluyor pakette

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jaw kullanıcısına yanıt
    5 sene bineceksiniz o yüzden iyice test edin derim.
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Premium pakette 157 bin civarına geliyor ama o fiyat bütçeyi çok sarsıyor ve o donanım hazirana kadar yok. Ertelemek istiyorum ama fiyat artışından cekiniyorum. Sonra gidip haziranda boşunu 157ye almak var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deham83044 D kullanıcısına yanıt
    O iş. B segmentinde pek sökmüyor, tam aksine B segmentinde mercedes yeni bir firma bu segmentte usta ve uzman olan firmalar honda gibi firmalar..

    Nasıl ki honda legend gibi E segmenti yada accord gibi. D. Segmenti ürettiğinde kimse hondayı premium olarak görmüyorsa B segmentin dede aynı mercedes üretse bile o segmentte premium marka prestiji sökmez.. Cla da bile onu yakalayamadılar ilk başlarda bir ovv movv oldu ama sonra balonu hızlı söndü gitti..

    Hondam hiç. Olmadı hondacıda değilim zaten arkadaşada mercedes daha mantıklı olucağını söyledim..

    Dünyada genelde zaten A sedanı civic ile kıyaslıyor amerikada da lexus ils mi. Neydi onla kıyaslıyorlsr tabii. Kıyaslama derken bizdeki 1.5 motorlu versiyonu ile değil c200 honda 2.0vtec falanla kıyaslıyorlar...

    kıyaslamalarda benimde takip ettiğim sitelerde honda bir tık daha yüksek puan alıyor..

    Altını kalın kalın çiziyim genede mercedes derim çünkü burası Türkiye.. Olabildiğince dolu paket almanızı öneririm 5 yıl sürüceksiniz çünkü..

    Desenizki hondanın full paketi hayalet ekran spor koltuklar cam. Tavan v.b karşısında boş kasa A o zaman düşünmeden civic derdim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 8 Mart 2020; 20:4:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.