Şimdi Ara

Merak ettiğim 1-2 soru; cevap alabilirsem sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle TFF'nin kararı beklenen bir karardı. Çünkü delillerin TFF ile paylaşılmadığını biliyoruz ve mahkemeler tamamlanana kadar da paylaşılmayacak. Bu delil yok demek değil. Sadece TFF ile paylaşılmıyor.

    Ancak hiç bir şey yokmuş gibi nasıl lig ve ŞL başlayacak anlamıyorum. Yani Fenerbahçe'li arkadaşlar diyor ki ; eğer ŞL katılmamıza izin verilmeseydi, biz mahkeme sonucunda suçsuz bulunursak ne olacaktı ? Peki ters yönüyle bakalım;

    Lig başladı, ŞL başladı. Mahkeme sonuçlandı ve Fenerbahçe suçlu bulundu. O zaman ne olacak? Avrupa kupalarından men edilmeyecek miyiz? 5 sene 10 sene artık ne kadarsa. Fenerbahçe belki küme düşürülecek 1 sene daha kaybedecek. Bu daha üzücü bir durum.

    Bence her ne olursa olsun %1 bile şike yapmış olma ihtimali olduğundan Fenerbahçe'nin ŞL'ye katılmasına izin verilmemeliydi. Süper Lig'de biraz rötarlı olarak başlamalıydı.

    ŞL'ye katılmadığında Fenerbahçe suçlu bulunmazsa, kayıp yalnızca Fenerbahçe'nin 1 sene ŞL'ye katılamaması ve oradan alacağı gelir olurdu. Ama ŞL'ye katılır bir de suçlu bulunursa o zaman kayıp : Türk Futbolu olacak.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.