Şimdi Ara

Merak edenler için...(KT600 vs Nforce2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epox'un bu iki yonga sete sahip anakartı SiSoft,PCMark,3DMark...etc. gibi programlar ile karşılaştırılmış.Merak edenler için...

    http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=270&page=5



  • bu post faydalı, listede yukarda dursun...
    ...uplisted... (ben icad ettim heheh )
  • güsel kaynak tesekkürler
  • bu linkde de karşılaştırmalar var.özellikle 2. verdiğim linkde kt600 tüm testlerde önde gözüküyor!

    http://www.hardocp.com/article.html?art=NDc2LDI=

    http://www.hardocp.com/article.html?art=NDc2LDM=
  • KT600 ve Nforce2 yi bizzat test etmis biri olarak(Epox 8KRAI, EPOX 8RDA+ rev2.1). Performans stabilite ve overclock kapasitesinde Kt600(t1 modda) kesinlikle nforce2(dual channel modda) den asagı kalmıyor.(guncel bioslar ile)

    Nvidia nın biostaki overclock secenekleri daha fazla yani daha esnek chipset ve bu durumda overclockta bir adım onde. Buna ek olarak nforce2 nin ramdan okuma hizi ve rama yazma hizi biraz daha iyi(3dmark ve oyunlara cok az etkisi var). Bunun harici KT600 forumda bazı arkadasların dediginin aksine hicbir stabilite problemi cekmiyor hatta nforce2 den daha iyi diyebilirim. Butunlesik SATA sorunsuz calısıyor. Fiyatınıda goz onunde bulundurursak nforce2 ye cok ciddi bir rakip !
  • Bu arada nforce2 overclockta nforce2 bir adım onde olsada ben KT600 umle 25c odada imzadaki sistemle 209x11,5 = 2403Mhz de calıstırıyorum Barton 2500+ u. Max sicaklık 56c oluyor. Ve bu overclock ta suana kadar hicbir uygulamada sorun yasamadım. KT600 e sallayan arkadaslara duyurulur...
  • KT600'e kimse laf edemez. Ancak KT600 ile 200 fsb'den sonra işler karışıyor. Oysa nForce2 ile 250 fsb yapanlar bile var. Bu fark çok büyük bir getiri sağlamasada Overclok yapanlar için çok önemli. Şimdiye kadar hiç bir sistemde nf2 kadar esnek bir yapı yok. Tek zayıf özelliği raid dışında performans olarak kaydadeğer bir getirisi olmayan (Çünkü hala sorun arabirimde değil disklerin mekanik aksamında.) SATA desteği. Buda Sil3112 gibi yongalarla telafi edilebiliyor. Yani para sorun değilse şu an en iyi seçim nf2.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.