Şimdi Ara

Memopad 176cx biosta kaldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vay be gercek forum ruhu adamlar direne direne cozmus olayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim benim için de bir ilk oldu. Lite rom hakkında çok bilgim yok ama lite romda normalde kuracağınız uygulamaları system'e kurduğu için orada systeme atılmış uygulamalar kadar yer kazanacaksınız. Ayrıca uygulamalara gelen her güncelleme data dizinine kurulduğu için yine yer kaybedeceksiniz. Tavsiyem link2sd kullanmanız. SD kartınızı 2 parçaya ayırıp ilk parçayı ext4 olarak biçimlendirirseniz link2sd sayesinde uygulamaların tümünü sd kart üzerine kurabilirsiniz. Google'da link2sd ile ilgili kullanım rehberleri var. Ayrıca lite rom kurmak için yine updater scripti güncellemeniz gerek.
  • tamam hocam şimdi cihazı rootladım ben dediğiniz gibi yapıp link2 sd üzerinde çalışayım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cave Johnson

    Rica ederim benim için de bir ilk oldu. Lite rom hakkında çok bilgim yok ama lite romda normalde kuracağınız uygulamaları system'e kurduğu için orada systeme atılmış uygulamalar kadar yer kazanacaksınız. Ayrıca uygulamalara gelen her güncelleme data dizinine kurulduğu için yine yer kaybedeceksiniz. Tavsiyem link2sd kullanmanız. SD kartınızı 2 parçaya ayırıp ilk parçayı ext4 olarak biçimlendirirseniz link2sd sayesinde uygulamaların tümünü sd kart üzerine kurabilirsiniz. Google'da link2sd ile ilgili kullanım rehberleri var. Ayrıca lite rom kurmak için yine updater scripti güncellemeniz gerek.

    Hocam mate 7 telefonum var önceden android 4.4.4 de iken king root ile rootlamıştım ama şimd 6.0 a güncelledim king root çalışmıyor bu sürümde. mate 7 konusuna ve türkpdaki konulara baktım sorular sorddum kimse yardımcı olmuyor. unlocked yapmıştım daha önce telefonu ama adb üzerinden cwm yüklemem gerekiyor bunu nasıl yapacağım ve daha sonra super su yu nasıl yükleyeceğim yardımcı olurmusun?




  • 6.0 custom rom mu stock mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cave Johnson

    6.0 custom rom mu stock mu?

    Stock rom.

    Ne yaptim ne ettimse twrp yi yükleyemedim. Telefonu görmüyor pc. Hazır uygulamalar var turkpda da bu işlemler için onlarlada olmuyor

    Edit.. hallettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihpsp -- 18 Şubat 2017; 18:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda anlatılanları bir derleyip toparlayacak yok mudur? Hem kaynak olarak çok faydalı olurdu. Mesela nerden ne yüklenecek, nereye kopyalanacak, hangi proğram kullanılacak, adım adım yazılsa ne güzel olurdu.
    Bende de aynı tablette aynı sorun var ama burayı defalarca kez okudumsa da olayı çözemedim. Yardım rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.