Şimdi Ara

Mem-chanical Switch Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır A4 Tech KR-73 modelini kullanıyorum. Oyuncu kulaklığım, fare ve fare altlığım bulunuyor fakat klavyeye hiç önem vermemiştim. Son 2 haftadır klavye arayışlarına girdim. 250TL gibi bir bütçem var maalesef daha fazla yukarı çıkamam. 250 TL'ye pek fazla tercih bulunmuyor. Cooler Master MasterKeys Lite L adlı klavyeyi buldum ve çok hoşuma gitti. Bütçeme de çok uygun. Fakat gel gelelim ki "Mem-chanical" özelliğini görene kadar. Bazıları mekanik hisli diyor, bazıları membran ve mekanik birleşimi diyor. Nedir bu Mem-chanical Switch? Cooler Master MasterKeys Lite L alınır mı?

    Ayrıca 250 TL'ye SS 6Gv2 mekanik klavye var fakat klavye çok eski olduğundan(3-4 yıllık bir klavye) ve harflerin çabuk silindiğinden almak istemedim. 6Gv2 kullanan arkadaşım harflerin çabuk silindiğini ve karanlıkta pek fazla görünmediği için RGB Led'li mekanik klavye almamı önerdi.



  • benim bildiğime göre mekanik hisli tam mekanik değil ama yarı mekanik gibi bir şey tam emin olmayarak söylüyorum ama bence amazondan corsair k55 klavyesine bakabilirsin hem
    de alacağın klavye corsair olur sonuçta. ama biraz daha para koyarak 100 dolara mekanik klavye alabilirsin istersen araştırayım ?
  • Batınalp Turgut_ B kullanıcısına yanıt
    oha amazondaki fiyatı türkiyede ki fiyatından daha pahalıya geliyor corsairin
    http://www.gameekstra.com/Corsair-K55-RGB-Gaming-Klavye,PR-7868.html buna çök derim ben
  •  Mem-chanical Switch Nedir?

    Merhaba,

    Bu foto açıklıyor aslında, özü membrane ama yapısı farklılaştırılmış hali, bu yüzden hafif bir geri tepkime alıyorsunuz, ve basma hissiyatı mekanike benziyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.