Şimdi Ara

Mel Gibson'a e-posta gönder..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Mel Gibson tehlikeli sularda yüzüyor. Stallone'yi vazgeçirdik sıra onda...
    Sylvester Stallone sözde Ermeni soykırımını ele alan 'Musa Dağı'nda 40 Gün' adlı filmde oynamaktan vazgeçti. Bunda Stallone'ye gönderilen e-posta kampanyası etkili oldu. Ancak yeni bir tehlike belirdi.

    Bu tür yalanları konu alan filmlerden birinde de ünlü aktör Mel Gibson'un rol alacağı söyleniyor. Film, Gibson'un ortağı olduğu Icon Production'a çektirilmek isteniyor.

    ASİMED Başkanı ve Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Gibson'a karşı internet üzerinden kampanya başlattı.

    Eğilmez, "Bu tür bir filmde oynamaktan vazgeçmesi ve ortağı olduğu şirketin de filmi çekmemesi için elektronik mektup kampanyası başlattık. Duyarlı vatandaşlarımızdan şirketin "808 Wilshire Blvd. Santa Monica CA 90401" adresi ile admin@iconmovies.com elektronik posta adresine gerçekleri anlatan mektuplar göndermelerini istiyoruz." dedi.


    Arkadaşlar ingilizceden anlayan birisi bi metin hazırlasın DH olarak mail bombardımanına başlayalım...







  • Bi yerden şöyle bir metin buldum.Bunun türkçesi ne demek acaba.Eğer bu uygunsa bunu gönderelim..

    quote:

    If you make this movie you will get all Turkish people's hate. Also as the world knows there is no genocide.its armenian people's lies.and why do you need to explain armenian genocide or why do you need to support them ?. Were they forced you ? if no, go and make another movies.Don't hand our national business.
  • Bu filmde oynarsan türk halkınnı nefretini kazanırsın.Tüm dünya soykırım olmadığını biliyor.Bu ermenilerin bir yalanıdır ve neden böyle bir yalana ortak olup destekliyorsun?Buna mecburmusun?Eğer cevabın hayır ise başka bir film çekebilirsin.

    Elinin hamuruyla devlet işlerine karışma Adammısın olm sen?Burası benim sözüm)
  • katılım artsın... herkesin belirleyeceği ortak bir metini gönderelim.

    ben inanmıyorum böyle bir projede yer alacağını mel gibson' un.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.