Şimdi Ara

Mekatronik, Nişantaşı mı ? Gelişim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nişantaşı ünv' de bu yıl açılıyor sanırım bölüm henüz bir puan girdisi yok çünkü. Hangisinde daha başarılı olabilirim hangisi beni ileri seviyelere çıkartabilir. %75 olarak gireceğim. Sorum başlıktaki gibidir yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler.



  • İkisi de bir iş çıkarmaz,gitmene deymez.4 5 seneni çöpe atıcağına bir daha hazırlan derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKG153 -- 28 Temmuz 2016; 17:46:52 >
  • Bu zaten 2.senem, tekrar hazırlanma gibi bir niyetim yok
  • Ticari üniversitedir ikisi de başka bir seçenek ara devlet üniversitelerine bak.Sıralama kaç k geldi ki ?
  • 110 k sıralama geldi, devlet üni istanbul içinde tutmuyor. Memleket te falan tutuyor ancak olay sadece okul değil okurken okul dışında kendimi de eğitebilmem gerekiyor ve istanbulda bu mümkün. Kötü olduğunu düşünmenin nedeni nedir bu konuda sorabilirmiyim acaba ? Sadece özel ünv olması mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkylgn -- 29 Temmuz 2016; 10:29:23 >
  • akıl var mantık var. Bu okullar direkt en kötü üniversiteler kendileri de bu konseptten ilerliyo zaten sen rahat ol biz varız gibi sloganlar falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremden tavsiyeler falan da aldım sanırım bir sene daha hazırlanacağım, bilgi yönünden eksiğim yok ancak sınavda ciddi stress oluyorum, bunu yenmenin bir yolunu bulup seneye tekrar sınava girmek daha iyi olucaktır diye düşünüyorum ancak henüz karar vermiş değilim. Sizce böylesi daha iyi değil mi? Teşekkür ederim bu arada ciddi cevaplarınız için.
  • Peki sizce MYO dan 2 yıllık girip DGS ile Marmara veya YTÜ ye geçiş yapmaya çalışsam bu nasıl bir plan olur sizce. Kontenjanları göz korkuttu 3 kişi. Ancak puanlarına bakıldığında sırayla 288 ve 306. Sınav stresimi yendikten sonra daha yukarda puanlar alabilceğimi dolayısıyla kontenjana zaten girebilceğimi düşünüyorum. Sizinde fikrinizi almak istedim. YGS-LYS 1 yıl daha mı ? Yoksa Önlisans + DGS mi yapmak daha mantıklı olur ?
    DGS olayına girişirsem Kadir Has önlisans okuyup ordan da Marmara Ünv veya YTÜ ye geçmek gibi bir plan oluşturabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnkylgn -- 30 Temmuz 2016; 21:16:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cnkylgn

    Peki sizce MYO dan 2 yıllık girip DGS ile Marmara veya YTÜ ye geçiş yapmaya çalışsam bu nasıl bir plan olur sizce. Kontenjanları göz korkuttu 3 kişi. Ancak puanlarına bakıldığında sırayla 288 ve 306. Sınav stresimi yendikten sonra daha yukarda puanlar alabilceğimi dolayısıyla kontenjana zaten girebilceğimi düşünüyorum. Sizinde fikrinizi almak istedim. YGS-LYS 1 yıl daha mı ? Yoksa Önlisans + DGS mi yapmak daha mantıklı olur ?
    DGS olayına girişirsem Kadir Has önlisans okuyup ordan da Marmara Ünv veya YTÜ ye geçmek gibi bir plan oluşturabilirim.

    Kardeş sen bence bir yıl daha çalış. Sağlam çalışırsan stres falan da kalmaz. Hani YGS'de falan stres yapsan bile LYS'de iyi bilirsen her türlü yaparsın. En azından bir 20-25 k sıralam tutturup YTÜ'ye gir derim ben. Bu arada başlıkta saydığın 2 üniversite ülkedeki en kötü üniversitelerindendir. İki üniversteden de aldığın diplomanın değeri lise diplomasından öteye geçmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astronomy1997 -- 14 Ağustos 2016; 21:53:19 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.