Şimdi Ara

Mekanik klavyeye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Logitech G105 kullanıyorum. Hala durumu iyi ama artık bir mekanik klavyeye geçsem daha rahat olacak diye düşünüyorum. Bu sıralar fiyatlar biraz fazla olduğundan uygun bir Steelseries Apex M400 buldum :https://urun.n11.com/klavye/steelseries-apex-m400-aydinlatmali-mekanik-klavye-uk-P134877109
    Tam bunda karar kılmışken bir ürün daha buldum. Bloody B870R :https://www.hepsiburada.com/bloody-b870r-q-turkce-usb-rgb-lk2-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-HBV000008WTQZ
    Bloodynin hem fiyatı hem de özellikleri daha iyi gibi duruyor. Ama ürün hakkında pek bilgi yok. Hangisini tavsiye edersiniz.

    Not : Son zamanlarda bilgisayarda pek fazla oyun oynayamıyorum ama hem oyun hem de yazılım geliştirirken kullanmak üzere bir model bakıyorum.







  • Apex M400
  • MichaelTownley M kullanıcısına yanıt
    Nedenini öğrenebilir miyim?
  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    2. Olan klavye fiyat olarak pahalı ve kaliteli marka değil. Benim önerdiğim oyun bakımından ve sizin işiniz için daha uygun.
  • Dostum brown switch bir ürün bakmalısın..
  • emrebasaran1 kullanıcısına yanıt
    tam bunu yazcaktım brown veya red switch almanı öneririm diğerleri çok fazla ses çıkaracak ve oyun dışında rahatsız edebilir (red switch biraz pahalı kaçabilir)
  • Red switch yazı yazarken tuş basma hissiyatı vermediğinden yazıp yazmamanın anlaşılmasında sıkıntı yaratabilir. En temizi brown..
  • Apex M400 kullancısıyım. Sadece oyunlar için kullanıyorsanız ve doğrusal switch (sanırım laser diye de geçiyor) hakkında fikriniz varsa kullanılabilir bir model.

    - Aydınlatması tek renk. Mavi ama bence fena değil.
    - İngilizce tuş dizilimi var. Bazıları için önemli bir kriter ve eleme sebebi olabiliyor. Sık yazıyorsanız ve klavye ye bakarak yazı yazıyorsanız çok rahat olmayacaktır. Aydınlatmalı model olduğu için sticker ile de çözemezsiniz (o da aydınlatmayı kapar).
    - Doğrusal switch olan bir modeli bir AVM de deneyin önce. Ben de G710+ da var brown switchli. Bunlarda mekanik bir actuation noktası oluyor. Doğrusal switchler biraz daha farklı geri bildirimi olmuyor pek. Ancak iyi tarafı daha hızlı tuş tepkisi ve daha az ses.


    Özetle denemeden almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.