Şimdi Ara

★★★MEIZU M2 NOTE [ANA KONU] ★★★ FLYME 6 FINAL ÇIKTI 06.07.2017 (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.656
Cevap
48
Favori
168.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

    2000 yılındaki bilgisayarımın rami 64 mb tı. Şu anda öğretmenler odasındaki bilgisayarda 2gb ram Var. 50 öğretmen kullanıyoruz. Yavaşlığından şikayet eden yok. Ram 2gb gayet yeterli bence. Animasyonlar kapatılabilse çok süper bi güncelleme olacak.

    problemde o zaten hocam hızdan beklentisi kişiden kişiye değişir bu demek değildir ki o cihaz için o özellik yeterlidir. evet flyme 5 için 2 gb yeterlidir. ama 6 böyle olacak ise kesinlikle yeterli değil. animasyon konusunda ise 0.5 hızında bir animasyon var yani gerçek animasyon yok cihazımda . o yüzden kapatılacak gibi bir animasyon yok aslında. olay sürümün 4 gblık modellere özgün fazladan özellikler yüzünden kapasitesinin artması. Animasyonlar kapatılsa bile bu sürümün biraz daha kırpılması lazım bizim cihaz için ne yazık ki




  • Andoid 6 dan farkı kalmamış. Hatta 7 ye bile gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    animasyonları kapatabilirsiniz hocam iki işlem yapmanız gerekiyor.
    1.-Ayarlar-Telefon hakkında-yapı numarasının üzerine defalarca basın geliştirici seçenekleri açıldı uyarısı verecek.
    2.-Geliştirici seçeneklerini açtıktan sonra erişebilirlik menüsü altından geliştirici seçeneklerine girerek animasyonları istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
  • serserim09 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canyash

    https://m.donanimhaber.com/haberler/Meizu-kullanici-arayuzunu-herkese-aciyor.htm?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle

    android 6 tabanlı diyor bizdeki flyme 6 betası 5 üzerine kurulu orda bir hata var sanırım
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    hata yok hocam meizunun yeni çıkan telefonları flyme6 yı android 6 tabanından kullanıyor bu nedenle o şekilde yazması normal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serserim09

    hata yok hocam meizunun yeni çıkan telefonları flyme6 yı android 6 tabanından kullanıyor bu nedenle o şekilde yazması normal

    Bilgi için teşekkürler o zaman hocam
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Hocam kilit ekraninda kullandığım duvar kagidindan dolayi saat tarih vb. Gözükmüyor yazı rengini değiştirmenin bir yolu varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renkli yazı kullanan bir tema bulabilirseniz ancak o şekilde olur diğer türlü yok maalesef.
  • serserim09 S kullanıcısına yanıt
    Onerebileceginiz bir tema?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serserim09 S kullanıcısına yanıt
    Kaynak kodunu açması ne demek ne anlama geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen telefon elimden diklemesine düştü kılıf vardı sadece ekranda gram çatlak yok ama içteki dokunmatik sanırım o parçalandı. ekrana görüntü gelmiyor ama telefon normal şekilde çalışıyor gelen aramaları ezbere açıyorum. teknik servise gönderen falan var mı yakın zaman içinde
  • Son beta güncelleme ile internet tarayıcı kasıp atmaya başladı yaşayan var mı..önceden 15 sekme bile açıyordum şimdi çok fazla ram yiyor sanki hemen atıyor bazen 2-3 sekmede bile atıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canyash kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Yalnız bende betadan önce de aynı şey oluyodu özellikle de video açmak istediğimde.
  • Arkadaşlar home tuşu dokunmatik (geri fonksiyonu) kendi kendine işlem yapıp duruyor. Sıkıntı yazılımsal mı donanımsal mıdır? Bu sıkıntıyı yaşayan olmuş muydu? Çözüm var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenun -- 9 Mayıs 2017; 22:36:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenun

    Arkadaşlar home tuşu dokunmatik (geri fonksiyonu) kendi kendine işlem yapıp duruyor. Sıkıntı yazılımsal mı donanımsal mıdır? Bu sıkıntıyı yaşayan olmuş muydu? Çözüm var mı?

    donanımsaldır hocam içine toz kaçmıştır yada aşırı basmanızdan dolayı artık ömrü dolmuştur. home tuşunun etrafını ince bir iğneyle temizleyin belki araya toz kaçmıştır.
  • arkadaşlar işlemci hızlarını karşılaştıran bir site veya program var mı..mediatek,qualcomm işlemciler ve samsung huawei filan bunlarında kendi işlemcileri var..mesela bizim telefonun işlemcisinin dendi qualcomm da hangi işlemci bunu karşılaştıran siteler var..epey.com karşılaştırıyor ama hangisi güçlü onu söylemiyor.kiyas.la diye site var o bu işi yapıyor ama yeni modeller yok..
  • Telefona format attım. Daha doğrusu fabrika ayarlarına geri döndüm. Google Services Installer (GMS) ' yi kendi AppStore'undan indirdim. Ne yaptıysam Play Store'u kurmuyor. Google Framework aşamasında kalıyor. GMS'yi kaldırdım telefonu baştan başlattım, sonra tekrar kurdum ama değişen bişey yok. Çözümü bilen var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webkurdu47

    Telefona format attım. Daha doğrusu fabrika ayarlarına geri döndüm. Google Services Installer (GMS) ' yi kendi AppStore'undan indirdim. Ne yaptıysam Play Store'u kurmuyor. Google Framework aşamasında kalıyor. GMS'yi kaldırdım telefonu baştan başlattım, sonra tekrar kurdum ama değişen bişey yok. Çözümü bilen var mı?

    telefon dilini ingilizce yapıp denediniz mi
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.