Şimdi Ara

Megane III HB EXP. 1.6 BVA kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Megane III HB EXP. 1.6 BVA almak istiyorum ve ilk arabam olacak. Düzcede yaşıyorum iş ev arası gidiş geliş 15km. Aracı eşimle birlikte kullanacaz o yüzden otomatik olacak.Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum bu araç benim için ideal olurmu?
    Fikirlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler.



  • kimse kullanmıyo mu arkadaşlar
  • bende aynı durumdayım evden işe işten eve günde toplam km bile yok acaba reno megane 3 bva nasıl??çok mu yakıyor sorunları var mı bu otomatik şanzımanın...yoksa ikinci el yeni kasa honda city otomatik mi alayım kararsıım honda araca 6 yıl 150.000 km garanti vermiş ikinci eldede pek değer kaybetmiyor biz bu otomatik benzinli megane dan ikinci elde çok mu kayba uğrarız kullanan varsa yazabilirmi arkadaşlar???
  • Ben meg3'ü tercih ederdim. Arada sınıf farkı var. Megane, City'e göre daha sessiz, daha geniş iç mekan ve daha iyi süspansiyona sahip. Biz otomatik kullanıcılarının, önceliğinin konfor olduğunu düşünürsek Megane iyi bir seçim olacaktır. 2010 meg2 otomatik kullanıyorum. Gayet memnunum. meg3'te gücü 105bg e çekmişler. Sanırım co2 salınımı ile ilgili. 0-100 değeri biraz yükselmiş. Aslında en iyisi deneme sürüşü yapıp karar vermek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akndgn -- 21 Ekim 2010; 23:44:13 >
  • kardeş ben 6 mayıs ayında aldım araç iyi güzel genişlik olsun iyi hoş yedi kişi bindi yokuş yukarı tumsekler de ne altı surtu nede artaç zorlandı. işçilk 37 binlik araç için gayet iyi ses sistemi cok güzel ama yüssek ses müzik için zayıf ben ses sistemini değiştirdim bunun yuzunden. yakıta gelince ben istanbuldayım kardeş her 2 metrede frene bastıgım için ortalama yakıt tüketimi 11 litre ama daha uzun yol yapamadım yapsam kı ben pak rahat kullanmam aracı 10 litreye indiririm. performans benim için yeterli değil ama sen ben yavaş kullanırım diosan tabi orasını bilemem. gerçi 1.6 motorlarda heleki klasik 4 ileri şanjımansa performansı pek aramıycaksın. yol tutuş cok güzel 130 140 gir makaslara bişi olmaz. fazlada zorlama tabi:) he bide esp olsa cok iyi olur ama malesef yok. 2. ele gelince hangi aracı alırsan al ole bi 2. el fiyat veriyolar ki fiyatı verenı doversın oncelıkle eger sıfır araç alıcaksan. EN AZ 3 sene kullanıcaksın. ısterse 10 yıl garantı versın. 3 sene sonra gıt değiştir tabı ınkanlar musaitse başka bilmek istediğiniz bişi varsa yardımcı olurum...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.