Şimdi Ara

Megane 2'ye 29.000tl verilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Daha önce den 1,4 megane kullandım . Bana yeterli geldi.

    Bence araçtan ne beklediğimize bağlı .

    Yoksa 2000 motorda alsak yetmeye bilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mühendis Kafası

    @_MaxPayne_

    Hocam km'de oynama olduğunu sanmıyorum, araba baya temizdi, yıpranma yoktu pek.

    @eren15935

    Benim kullanma şansım olmadı, genelde babam kullanacağı için o oturdu direksiyona. Fazla devirlendirmedi arabayı, sonra performansı kötü dedi. Atmosferik araçta vites düşürmeden ani bir ivmelenme beklememek lazım zaten.


    Araca pek sıcak bakmıyor babam. B segment kırması sedanlara koşuyor. Ben de bu yaşından sonra derli toplu, konforlu donanımlı arabaya binsin istiyorum. O yüzden bu araba hoşuma gitti. Bir de cam tavan var tabi . Muhtemelen başka arabalara yöneleceğiz.

    Megane 2 dizeller hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

    Megane II dizele tam 4.5 yıl bindim. 1.5 Dci 85 bg euro 4 motor du. 2009 model hasarsız yani sadece arka tampon da el kadar boya vardı park halinde dokunmadan dolayı, 30.000 e vermiştim 2009 model aracı 2013 yılında 90.000 km de sattım bakımları dışında hiç bir masraf yapmadım, ayrıca plastik kalitesi focus, jetta gibi modellerin yanında 1 kademe aşağı da olabilir fakat motor ölümsüz, garantisi bittikten sonra bi kaç özel servise götürdüğüm de özellikle sordum hiç kimse daha henüz megane 2 motoru yapmadıkları söylüyorlardı. resmini de paylaşayım çok özlüyorum keratayı az yakıyor diye türkiye turu yapmıştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 20 Mart 2021; 19:5:28 >




  • Camtavan falan arac temizse alinir bu fiyata. Fakat niyeyse Megane 1 daha iyi diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Raven kullanıcısına yanıt
    Dinamik versiyon dururken aynı paraya. Sunroof , xenon far dururken elektrikli katlanır ayna dururken bence donanım fakiri. Aynı paraya ayni marka 1.6 motor arac varken. Sirf 2008 diye aut almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evvela kullanıcısına yanıt
    Eger uzun yolda iseniz aracta 5 kisi varsa anlarsiniz 1.4 1.6 farkını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mühendis Kafası

    Görüşleriniz için hepinize teşekkür ederim. Şu anda 1.3 multijet linea kullanıyoruz geçici olarak ve çekişinden memnun değilim. Babamın dediğine göre megane bundan da betermiş. Keşke sürme fırsatım olsaydı da yorum yapabilseydim. Ayrıca 110 ile giderken rahatsız edici bir motor sesi vardı. Sanırım benzinliden vaz geçtik. Dizel megane ve muadili araçlar bakıyoruz.

    Multijet astra (90 hp) ile Megane 2 (dizel 80 hp) araçları 3 sene aynı anda kullandık (astra hala duruyor). Şehiriçinde megane, uzun yolda astra bana daha rahat geldi hep. Megane biraz daha seri kalkıyor, uzun yolda ise 6 vitesin avantajı ile astranın deviri biraz daha düşük oluyor.

    Dizel meganeın en büyük artısı ve alma sebebimiz aynı model yılı- temizlikte aynı parayı vererek diğer markaların (opel, ford vs.) b sınıfı aracı alınırken daha geniş bir araba alıyorsunuz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.