Şimdi Ara

megane 2 rotil sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkeze iyi günler.

    2008 model megane 2 120 bin km bakımına götürdüğümüzde arabanın sol ön tekerde hafif boşluk olduğunu öğrendik bu sorunun rotlden kaynaklandığını söyled rotil 1.5 yıl önce değişmişti takan arkadaş ithal taktığını söyledi.ithal ile orjinal arasında fark varmıdır?

    önce bunun sorun olduğunu ve değişmesini önerdi garantiden değişmesini talep edince idare eder diyerek geçiştirdi sağ ve sol rotil ayrı ayrı değiştirilebilir mi? bu sorun garantiden halledilebilir mi?

    araç 90 km hızdan sonra titremeye başlıyor bu sorunun kaynağı nedir ve önemli midir?



  • ön takım parçalarının uzun ömürlü olmasını istiyorsanız kesinlikle orijinal parça kullanın.yan sanayi parçalar 1-2 yılda bozuluyor orijinali de pahalı değil zaten 50 tl civarında.tek değiştirilebilir hiçbir sıkıntı olmaz ama diğeri de yan sanayi ise yakın zamanda o da gidecek 2 işçilik parası vermektense ikisini de değiştirmek daha mantıklı.titreme sorunu ise balans ayarından kaynaklanabilir diğer bir ihtimal jant eğilmiş olabilir
  • efsanea_06 kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler babam bu gün baktırmış jantlar eğrilmiş aslında orjinal taktık demişlerdi sonradan ithal ama orjinaliyle eşdeğer demeye başladı 120bin km den sonra baya para dökmeye başladık sizce böyle devam eder mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.