Şimdi Ara

megane 2 dizel performans arttırma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle herkese hayırlı günler.

    Megane 2 2007 dizel aracım var (1.5 dci). Aracı 3 yıldır kullanıyorum. Sevdiğim bir araç. Görsel olarak bir takım modifikasyonlar uyguladım. Şimdi ise Aracımın performansını nasıl arttırırım diye araştırmalar yapıyorum. Abartıya kaçmadan tabikide malzeme belli çünkü :)...

    Chip uygulaması yaptım. Uğraşmama değdi. Şimdi egzos üzerine araştırmalardayım. Siz değerli üyelerin fikrini ve düşüncelerini almak istiyorum.

    Herkese teşekkürler iyi forumlar.



  • Chipten sonra yakıt ne durumda? Duman oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duman yok. %5 - %7 gibi tasarruf söz konusu.
  • İmzamdaki 2006 model 100 beygirlik versiyona yazılım yüklettim. Özellikle birinci ve beşinci vites performansı arttı. Yol tutuş için paramın yettiği en iyi lastiği aldım: Dunlop sp sport maxx tt 205/50/17. Arabayı kardeşime vermeseydim sırada kutu içi performans hava filtresi (DİKKAT: Açık hava filtresi değil!) ve araba fazla havada olduğu için hafif bir yere yaklaştırma işlemi vardı. Ustam motora mekanik olarak müdahalede bulunma demişti, turbo ve intercooler gibi. Daha ileri planlarda da şanzıman değişimini düşünüyordum. Sanırım 2009 modellerde motoru biraz güçlendirip 6 ileri manuel koymuşlardı. Kendi şanzımanım 2 kere arıza verdiği için 3. bir durumda kesin değiştirecektim. Neyse ki kardeşim benim gibi yormuyor arabayı. Ben yorsam da dinlendirmeyi yani bakımını ihmal etmiyordum

    Kimisi görselden başka işe yaramaz diye düşünse de bir turbo basıncı göstergesi edinmek çıkabilecek arızalara önceden müdahelede bulunma anlamında çok yararlı olacaktır.




  • teşekkür ederim yorumların için
  • Katı iptal edin,komple düz boru çekmeyin sanayi işi ,son susturucu kalsın,performansta geriletir,backpressure mevzuları.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.