Şimdi Ara

Megane 2 debriyaj yukarıda kavriyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lego95

    quote:

    Orijinalden alıntı: FenTeach


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lego95

    Megane 2 ler hep yukarı da kavrar alışmana bak boşuna masrafa girme.

    1000 lira istiyor servis değişime

    Sen megane 2 alarak hata yapmışsın

    Valla ya adamlar Megane duyunca potansiyel para kaynağı olarak görüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Renoların hepsi yukardan kavrar, sıfır alsan bile yukarıdan kavrar ve bilmeyen birisi bunu baskı balata bitiyor'a yorar, bu yanlıştır. Renolar yukarıdan kavrar ve yumuşaktır, alışınca bu sizi trafikte epey rahatlatır. Alışmaya bakın bence.
  • Çok yüksekte ve zayıf kavriyor ise hemen değiştirin baskı Balata setini rahat edin. ... O zaman kavrama noktası biraz yukarıda bile olsa duzelecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto-danışman-expert -- 14 Haziran 2016; 3:57:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 2'lerin sevilmeyen özelliklerinden biridir yukarıda kavraması. Usta debriyajın ayarlanmadığını söylemişti. 2000 devir altında zayıf bir motoru var, rampalarda kaldırması cidden sıkıntılı bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni baskı balata 1 hafta aşağıda kavriyor sonra oda eski haline geri geliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef renolar böyle sırf bu yüzden beğenmeme rağmen reno alamıyorum..
  • Yukarıda kavrama kavramı biraz soyut ve kişiye göre değişken bir durum. Siz öncelikle arabanızın debriyajı normal seviyesinde mi bunu öğrenmelisiniz. Ustadan ziyade Megane 2 kullanmış birisine arabanızı kullandırın veya siz başka bir megane 2 sürmeye çalışın. Bu şekilde en sağlıklı karşılaştırmayı yapmış olursunuz. Megane 2 kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki debriyajı diğer araçlara kıyasla yukarıda kavrıyor ve ne kadar kullanırsanız kullanın, duruma alışsanız bile dur-kalk çok yapılan şehirlerde yorucu bir hal alıyor. Megane 2'lerin debriyajı hidroliktir, ustama sorduğumda debriyaj setini ve diğer yan parçalarını sıfırı ile değiştirsek bile çok fark etmeyeceğini, kısa bir sürede yine aynı seviyeye yükseleceğini söylemişti. Küçük bir şehirde yaşadığım için, dert etmedim ancak Ankara'ya ne zaman aile ziyaretine gitsem sol ayağımı orada bırakacak gibi hissederdim. Koltuk mesafesini ve yüksekliğini size göre optimum ayarlayarak bu zorluğu minimuma indirmeniz faydanıza olacaktır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: redred10

    Yukarıda kavrama kavramı biraz soyut ve kişiye göre değişken bir durum. Siz öncelikle arabanızın debriyajı normal seviyesinde mi bunu öğrenmelisiniz. Ustadan ziyade Megane 2 kullanmış birisine arabanızı kullandırın veya siz başka bir megane 2 sürmeye çalışın. Bu şekilde en sağlıklı karşılaştırmayı yapmış olursunuz. Megane 2 kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki debriyajı diğer araçlara kıyasla yukarıda kavrıyor ve ne kadar kullanırsanız kullanın, duruma alışsanız bile dur-kalk çok yapılan şehirlerde yorucu bir hal alıyor. Megane 2'lerin debriyajı hidroliktir, ustama sorduğumda debriyaj setini ve diğer yan parçalarını sıfırı ile değiştirsek bile çok fark etmeyeceğini, kısa bir sürede yine aynı seviyeye yükseleceğini söylemişti. Küçük bir şehirde yaşadığım için, dert etmedim ancak Ankara'ya ne zaman aile ziyaretine gitsem sol ayağımı orada bırakacak gibi hissederdim. Koltuk mesafesini ve yüksekliğini size göre optimum ayarlayarak bu zorluğu minimuma indirmeniz faydanıza olacaktır.

    Aynen hocam kimle konuştuysam aynı cevabı aldım. Yapacak bir şey yok o zmn böyle alisacagiz. Ama özellikle akşam 5 gibi cevizlibağ e-5 trafiğinde sol ayağınızı kaybetmenize neden oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.