Şimdi Ara

Megane 1.5 DCi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar

    leon 1.2 tsi dsg sahibiyim. Renault'un şu mart ayı içerisindeki takas kampayansından haberim oldu. Düşündüğüm araç megane hb 1.5 dci gt line + r link navigasyon paketi. bu aracın liste fiyatı 69700. şimdi sorum şu ki renault benim aracımı ne kadara sayar. bu arada aracım 2014 model. birde megane için ne kadar bi indirim yaparlar ?

    teşekkürler şimdiden.



  • Renaulta gidin ve oradan takas fiyatı alın.

    Neyse!

    Aracınıza ölü bir fiyat verileceğinden emin olun. Çünkü bütün firmalar üç aşağı- beş yukarı denen cinsten alırken fiyatı öldürürler, satarken uçururlar.
  • taks desteği filan pazarlama taktiği. ben dün gitmiştim arabamıza komedi fiyat çektiler. bu tüm markalar için geçerli. arabayı haricen satmak daha mantıklı.
    illa takasa sokma şartı yokmuş.
    satıcı arkadaş da dışarıda satarsanız daha iyi fiyata satarsınız dedi.
    alınacak arabanın yarısını peşin ödüyorsunuz. takasa araç vermek zorunlu değil.
    kalan tutar 2015 başında ödeniyor. veya renault finans ile 36 aya kadar 1,02 orandan taksitlendiriliyor.
  • 2009 Laguna ııı (Deri koltuk, xenon far...) 117.000 km

    Ford ve Renaulttan takas için aldığım teklif 36 BİN TL.

    Renault, alıcıya gideceği fiyatı 40 BİN TL diye açık açık söyledi.

    Yani araç satmakla uğraşamam diyenler için takas uygundur. Sonuçta onlar da kâr yapacak ama abartılması insanı kızdırıyor.
  • anladım hocam yani sadece lafta takas.
  • Piyasaya kendiniz satın takasa falan girmeyin.Komşumuzn 47000km deki caddy marka aracına doğuş 22bin verdi adam aynı hafta aracı ilanla 28bine sattı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 bin piyasa fiyatının altında değer biçerler
  • Ayıptır sorması leondan memnun değil misiniz?Niye satmayı düşünüyorsunuz?1 yaşındaki araç sonuçta.
  • Takas mantığı bence satılmayan araçlar için mantıklı bir durum, eğer elinizde dışarıya hemen satabileceğiniz bir araç yoksa takasa girebilirsiniz ancak temiz bir aracınız varsa takasa girmeye hiç gerek yok. Piyasadan 3-5 aşağı verirler.
  • araç Takas olayının "avantajlı" olması bir ihtimalle mümkün,

    direk sahibinden araç bulursunuz, siz onunkini, o da sizin aracınızı ister. her iki taraf da piyasaya hakimdir. Şişik fiyat verilmez. varsa "aradaki fark konuşulur". notere gidilir, tek sıra numarası ile iki satış yapılır ve dönülür.

    ben şimdiye kadar bir kere denk geldim. haricinde 20 liralık araca 25 fiyat çekenler mi dersin, senin 20 liralık aracına "13 eder" diyenler mi dersin... adamı katil ederler.

    sizin yapmanız gereken direk ilana koyup satmanız. sonuçta aracınızı "sıfır" olarak teslim alacaksınız. Araçsız kalmadan bu işi halledebilirsiniz.
  • Git leon un dizelini al daha karlı is yaparsın bence
    Takasa sakin sokma benim 2014 1 aylık 850 km de olan passatima 75 veriyorlardı 83 e konya ya sattim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler herkese cevapları için. Leondan gayet memnunum aslında ama leonu 5-6 sene kullanabileceğimi zannetmiyorum yani öyle hissettirmiyor diyelim :) o yüzden araba daha fazla yaşlanıp çok değer kaybetmeden değiştiresim yok değil yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolayd

    Selamlar arkadaşlar

    leon 1.2 tsi dsg sahibiyim. Renault'un şu mart ayı içerisindeki takas kampayansından haberim oldu. Düşündüğüm araç megane hb 1.5 dci gt line + r link navigasyon paketi. bu aracın liste fiyatı 69700. şimdi sorum şu ki renault benim aracımı ne kadara sayar. bu arada aracım 2014 model. birde megane için ne kadar bi indirim yaparlar ?

    teşekkürler şimdiden.

    Renault bayileri takastan gelen arabaya bayağı bir ölü fiyat çekiyorlar. Hatta geçmiş bir kaç sene önce forumda biri aynen şunu demişti. Renault arabamı takasa verip yeni model Renault almak istedim. Bayağı bir ölü fiyat verdiler. Aynı arabayı Toyota Derindere bayisine önerdim. Yüksek fiyat verdiler. Ben de Toyota aldım demişti.




  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. peki acaba bayiden bayiye çekilen fiyatlar değişiklik gösterir mi? yoksa belli bir standartı var mıdır bu işin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolayd

    anladım hocam. peki acaba bayiden bayiye çekilen fiyatlar değişiklik gösterir mi? yoksa belli bir standartı var mıdır bu işin

    Üzgünüm. Bilemeyeceğim. Hiç sıfır veya 2. el araba almak için bayilere müracaat etmedim. Ama forumda çoktur. Cevap verirler.
  • Renault takas konusunda mezarcı'dır 2012 Logan mcv bebek gibi tertemiz 25.000 Km'deki arac'a 20.000 TL Dediklerinde görevlinin kafasını kaputa sokasım gelmişti kısacası renault'a tks araç vermeyin aracınızı satın öyle alın megan'ı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursionnMann -- 18 Mart 2015; 11:04:58 >
  • Aracınız Megane'dan kötü değil ki. Satma sebebinizi çok merak ettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 18 Mart 2015; 11:23:46 >
  • illa megane alacağım diye bir şey yok yani. böyle bir kampanya gördüm merak ettim acaba mantıklı mı diye. meğersem değilmiş :) astra k yı beklicem muhtemelen.
  • Sadece renault değil diğer firmalarda ölü fiyat verir.Yazık olur bence aracınıza.Kendiniz satın daha iyi.

    Geçenlerde arkadaşımın 2005 model 45 bindeki getzine seat 13500 verdi.Arkadaşımda aracı malum siteden 21 000 e sattı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.