Şimdi Ara

Medya oynatıcılardaki görüntü berbat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bilgisiyarda film indirerek izleyen biri değilim genelde online izlerim yada vcd dün çok güzel hareketleri indirdim izliyeyim diye işte winamp ve media player da görüntü çok bozuk karınca var çubuk var hertürlü görüntü kirliliği mevcut ayarları nasıl düzelte bilirim ekran kartından olduğunu sanmıyorum çünkü xxxleri quicktimede güzel güzel gösteriyor



  • Ekranınız büyük ve çözünürlüğünüz yüksekse VCD izlemekten kaçının derim zira görüntünün "kirli" olmasının temelinde o yatıyor olabilir. 1440*900 gibi çözünürlükte doyuruculuk 480p civarında başlar. VCD ise en düşük standart çözünürlük olan 352*288 boyutlarını desteklemektedir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WoraZ

    Ekranınız büyük ve çözünürlüğünüz yüksekse VCD izlemekten kaçının derim zira görüntünün "kirli" olmasının temelinde o yatıyor olabilir. 1440*900 gibi çözünürlükte doyuruculuk 480p civarında başlar. VCD ise en düşük standart çözünürlük olan 352*288 boyutlarını desteklemektedir.


    Ne yani ben birşey izleyemiyeceğim şimdi
    Online film izliyorum aynı şey olmuyor mu ?

    Ayrıca senin imzanda gogear yazıyor başlık açacaktım bende philips gogear SA1335/02 var ve kullanamıyorum program cd si mevcut ama beceremedim nasıl yapılıyor bu meret.




  • Neyini kullanamıyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.