Şimdi Ara

Mediamarkt'tan aldığım Series S in garantisi yaklaşık 2 hafta önce

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlık net. Cuma indiriminde denk getirip Mediamarkt'tan 3900 küsur liraya Series S aldım. Cumartesi akşam 9 buçuk gibi geldi açtım.

    Ürün net olarak 0 ürün. Tüm etiketler fabrikasyon sökerken kutuyu kaldırdı o derece. Kabloları sardıkları şeyler barkodlu vs 2. el olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.


    Bi Microsoft garantisine bakayım dedim bu sabah,

    Mediamarkt'tan aldığım Series S in garantisi yaklaşık 2 hafta önce


    Acaba diyorum Mediamarkt önceden satıp faturalandırdıkları ürünleri sipariş iptali durumunda yeniden indirimli mi satışa çıkarıyor? Ürünü aldığım tarih 26 Kasım 2021. Çok büyük de bir fark yok arada.


    Elbette bunun üzerine Controller ı da kontrol ettim. Sonuç aynı:

    Mediamarkt'tan aldığım Series S in garantisi yaklaşık 2 hafta önce







  • Bu konuda microsoft ile telefonda görüştüm bende kendi almış olduğum cihaz (ithalatçı garantili) için Batu isimli arkadaş yardımcı olmuş resmi satıcılar dahi olsa gümrükleme kısmında cihazların garantilerini başlattıklarını söylemişti. Destek ile bir iletişime geçip faturanızı ibraz etmeniz durumunda garanti süreniz güncellenecektir.

  • Yukarıda arkadaşın da belirttiği şekilde Microsoft ile iletişime geçersen düzelteceklerdir. Ben de Black Friday indiriminden yararlandım ve aynı olayı yaşadım, bu şekilde sorun çözülüyor.

  • Teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.