Şimdi Ara

Mediamarkt stokta olan ürünün siparişini iptal etti. [Kodu göndermediler.] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
4.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugra_091

    Teşekkür ve sonuç editi geldi.

    Edit4: Öncelikle hepinize destekleri için çok teşekkür ederim. Bugün gün içinde Mediamarkt müşteri hizmetleri aradı ve bu hafta içinde ürünü aynı fiyattan alabilmem için tarafıma kod ileteceklerini söylediler. Ben de bunun gibi bir sürü örneğin olduğunu, başkalarını da mağdur ettiklerini belirttim ama pek oralı olmadı, olsa da zaten onun yapabileceği bir şey olmadığını biliyorum. TV’yi de kazasız belasız teslim alırım umarım. Sizler sayesinde sonuç alabildim, umarım başkaları da mağdur olmaz.
    Harika çok sevindim :) peki onlara size kod vermesini ne sağlattı. Tüketici hakem heyetimi yoksa diğer mecralar mı? Size cevap vermemelerinin sebebini bilmem ama ben satıcı olsam şöyle derdim =) çok kişi bilmesin ki kazları yolalım =) olurdu.




  • ozkan_mee O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sorunuzun cevabını ben de tam bilmiyorum açıkçası ama THH’den daha dönüş olmadığı için burdaki konu ve Twitter dan yönetim kuruluna yazmak etkili oldu diye düşünüyorum.

    Evet sonuçta bununla ilgili çok fazla şikayet var ama kaç kişi sonuç alıyor muamma. O yüzden en kesin sonuç hangisi söylemezler. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır Mediamarkt vereceğiz dediği kodu vermiyor. Sürekli oyalıyorlar ve dönüş yapmıyorlar. Ancak ben aradığımda kaydınız şuraya aktarılmıştır deyip başka bir işlem yapmıyorlar. Ben de vazgeçtim artık TV’yi Amazondan aldım. Mediamarkt ile ilk ve son alışverişimdi. Gerekli yerlere şikayet ettim umarım haklarında gereği yapılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.