Şimdi Ara

Media Center İstermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili Üyeler,

    Biz ithalatçı bir firmayız ve uzakdoğuda kendi markamızla üretim yaptırıyoruz. Son zamanlarda üreticiler birbiri ardına Media Center tasarımları çıkartmaya başladılar. Bana mantıklı gelmekle birlikte, sizler gibi bu konuya yakın bir kitleye danışmadan edemedim.

    Belki hepiniz biliyorsunuzdur ama gene de kısa bir açıklama yapayım. Piyasadaki Media Center'lar, ya kablosuz (veya Ethernet'le) PC'nize bağlanıp bir I/F programı ile PC'deki film, ses ve resim dosyalarına ulaşabiliyor; ya da tamamen bağımsız çalışanlarda içine dilediğiniz kapasitede bir disk takıyorsunuz ve PC'den film, ses ve resim dosyalarını aktarıyorsunuz, sonra da istediğiniz yere taşıyıp muhtelif çıkışları sayesinde TV'nize bağlayıp içindeki dosyaları görüntüleyebiliyorsunuz.

    Benim sizlere danışmak istediklerim :
    1. Siz olsanız böyle bir cihazı faydalı bulur ve satın alırmısınız?
    2. Hadi bir iyilik daha yapın ve disk hariç en fazla ne kadar ödeyeceğinizi belirtin
    3. Bu gibi cihazlardan ne gibi özellikler beklersiniz.

    Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Karşılık olarak, bu cihazları piyasaya sürdüğümüz takdirde :
    1. Yanıt veren herkese özel indirim
    2. Bir kişiye hediye cihaz

    Saygılarımla,
    Atila Togay







  • Tekrar merhaba,

    Hiç kimse hediye ya da indirimle ilgilenmiyor galiba. Peki o zaman hayrına görüşlerinizi bildirseniz?
  • Bizim milletimiz bu tip cihazlara sıcak bakmaz.Ben Türkiye'de bu tip ürünlerin tutacağını sanmıyorum.Bilgisayarı olanlar zaten bu işler için bilgisayarını kullanıyor.Diğerlerine de zaten Plazma+uydu yetiyor.Çoğu kişi VCD'den DVD'ye geçişi bile gereksiz buluyor.
  • Teşekkürler, en azından gereksiz bir yatırıma kalkışmaktan alıkoymuş olabilirsiniz bizi.
    Ama takıldığım bir nokta var : Bilgisayarınız var ve Divx filmler indirdiniz. PC'ye bağlı 17" monitör yerine salondaki 42" plasmada seyretmek istiyorsunuz? Nasıl yapacaksınız?
  • Piyasada divx playerlar var 99ytl'ye voxline 129ytl'ye philips.. 2 cihaz da çok güzel,onlarla izliyor herkes (:
  • Ekran kartının Tv-Out özelliğini ve evdeki tv'min scartını kullanarak izleyebiliyorum istediğim herşeyi. Tavsiye ederim.
  • Jankat, bu durumda anladığım kadarı ile PC'nizdeki divx dosyaları CD/DVD'ye aktarıyorsunuz, ondan sonra da divx player'da izliyorsunuz. Yanılıyormuyum? Arşiv büyüyünce ne olacak? Mesela 100-200 adet olunca? Hem fiziksel yer sorunu, hem de ciddi bir CD maliyeti çıkmıyor mu?
  • XBOX'ım (chip'li olduğunu belirtmeye gerek yok sanırım) XBOX Media Center isimli yazılımla bu dediğinizi yapıyor. Hem TV'ye hem de monitör'e bağlayabiliyorsunuz. Envayi çeşit formatı çalabiliyor. Yazılım da sürekli güncellendiği için hiç sıkıntı olmuyor. Türkiye'de satılmamakla birlikte Avrupa'da 150€ civarı (10gb HD dahil). Chip masrafını da düşünmek lazım ;)
  • kiss dvd player lar uzun zamandır bu amaçla kullanılıyor ve piyasada satılıyor zaten yeni bir şey deil
  • http://www.kiss-technology.com/?p=dp1500&v=users


    hdd baglanan modelleride var fiyatlarıda makul
  • MysTicK teşekkürler. Haklısın, Kiss DP-1504 durduğu yerden benim söylediklerimi yapıyor, üstelik DVD player da var. Tabi cihazın durduğu yerden PC'ye kadar Ethernet kablolamanın yapılmış olması gerek, gerçek zaman video akışını sağlamak için wireless'a ne kadar güvenilir açıkcası bilmiyorum ve hiç denemedim. Çok sorun değil ama göz önünde bulundurmak lazım. İyi tarafı, cihazı yerinden oynatmak gerekmiyor (benim söylediğim media center'da cihazın sürekli PC-TV arasında gidip gelmesi gerekiyor)

    Bilmediğim için soruyorum : Bu ürünler Türkiye'de satılıyor mu ve makul dediğin fiyat nedir?
  • evet türkiyede satılıyor 100 ila 350 ytl arası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.