Şimdi Ara

Media Bilgisayarı Hakkında Birkaç Soru. Tavsiyelerinize İhtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar wd tv alacaktım normalde ancak DTS sorunundan dolayı vazgeçtim.Çünkü ses sistemim yok ve almaya kalksam DTS çözücü özellikli bir ses sisstemi 500 lira cıvarı.
    Ben de eski bilgisayarlardan bi media bilgisayarı oluşturmaya karar verdim.

    Eski ekran kartımı kullanacağım öncelikle. Nvidia 6200 256 mb. DVI çıkışı mevcut. Peki bu DVİ çıkışını HDMI a çevirsem dönüştürücü ile görüntü kaybım olur mu? Olursa ne derece olur bunu merak ediyorum.
    Full HD bir TV ye bağlayacam bu bilgisayarı. Full HD çözünürlüğünde bu ekran kartıyla TV de görüntü alabilirmiyim.
    1080p mkv filmler çalıştıracağım.İşlemci kötü old. için ekran kartının gpu sundan yararlanacağım.Bu Ne derece mümkün ve yeterli gelir mi ekran kartım buna.Böyle bir şey old. duymuştum ve hiç denememiştim çünkü.

    şu an elimde işlemci anakart ekran kartı güç kaynağı ram var. Güzel ve ufak bir kasa alıp kurmayı düşünüyorum.Bunu hdmi kablo ile tv ye bağlayıp full hd film izlemek istiyorum.Bu arada DTS ses decoder sorunu yaşamak istemiyorum.Böyle bir çözüm buldum.Eğer başka öneriniz varsa ihtiyacım var onlara..

    teşekkurler







  • mkv leri izlemek için 1080p ler özellikle enaz çift çekirdekli işlemci gerek diye biliyorum ve ben de bu sebepten eski bilgisayarımı kullanamıyorum.
  • Evet güçlü bir işlemciye sahip olunması konusunda hemfikiriz sanırım.Ancak bu ekran kartı gpu sunu kullanarak mı izleniyormuş öyle birşeyler duymuştm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.