Şimdi Ara

MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
1
Favori
58.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar f1 ne zaman başlayacak merak adiyorum..
  • martaynın 14 veya 24 ü tam hatırlamıyom ama
  • Bütün McLaren'lilere selamlar.

    Yeni sezonu iple çekiyorum.Yaklaşık 7 senedir yarış yarış takip etmeye çalışıyorum.Bir tutku haline geldi artık F1 ve McLaren.

    Kaç senedir yeni sezonu gecenin 4'ünde karşılamaya alışmıştık.İlk yarışın hevesiyle melbourne'ü izlemek çok güzel olurdu. 2006 sezonu 12 Mart'da Bahreyn 'de başlıyor arkadaşlar.

    Test sonuçlarını değerlendirirken hala V10 kullanan takımlar olduğunu unutmayalım.Daha gerçekçi sonuçlara yılbaşı sonrası testlerde ulaşılacaktır.
  • aleyküm selam
  • MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden
  • renault 2003 yılında 110 dercelik v10 kullanıyordu bu motor iyi devirlenemiyordu ve yüksek hızlara ulaşmıyordu ama ağırlık merkezini düşürdüğü için yol tutuşu oldukça artırıyyordu bu yüzden renault virajlarda çok iyi bir takımdı ve bu beni çok etkilemiş renault takımına geçmemde de buyuk etki yapmıştı

    geçen yıl yani 2004 de ise renault bundan vazgeçti bu beni üzmüştü yeni motor 72 derce açısıyla öbür takımların motorlarından bi,le daha düşük açılıydı ama bu motorda çok iyi devir alıyordu bununla renaultun muhteşem startlarıda eklenince üzüntüm bir anda heyecana dönüşü verdi artık startları izlemek çok buyuk zevkti benim için

    2005 yılında aynı açı korunurken motor kuvvetlendiirilmiş ve şampiyona kazanılmıştı mekanik yol tutuş mclaren kadar iyi değildi açık yüksek downforce ile kapatılmıştı ve bu yuzden düzlükte mclaren daha hızlıydı ve virajdada bunu en iyi fisico bilir

    bu sene renaultu diğer takımlardan farklı yapan bir şey daha yok oluyor ve ben yine üzülüyorum
    artık renault v8 motorunda diğer takımlar gibi 90 drece açı kullanacak umarım sezon başında iyi bir iş yaptıklarını görürüm




  • bu yeni v8lerin güçleri çekebildikleri devirler fln nolcak acaba?
  • MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden

    MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden
  • red bull başarıya mı gidiyor yoksa ikinci bir parası olan zaferi olmayan adam mı olacak
    toyotanın yaptığı gibi para odaklı çalışıyorlar ama başarılı takıların başarılı elemanlarını alıyorlar
    siz ne düşünüyorsunuz

    MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden
  • testlerde v8 de en iyi takım şu anda honda
    dayanıklılık konusunda nerelerdeler bilemiyorum ama v8 motora en çok karşı çıkan takımlardan olan honda
    şu anda v8 le test yapan takımların en hızlısı durumunda
    badoer ferrari v10
    montagny
    kovalainen renault v10
    klien david hoojdonk red bul v10 (ferrari yada coswort)
  • yinede beklemekte fayda var zira tam anlamıyla 2006 aracını test eden sadece toyota (TF106) , diğerleri birşeyler yapıyorlar ama 2006 araçlarını görmek gerekiyor. bu hafta redbull 2006 aracı (RB2)[simage][/simage] ile piyasaya çıkıyormuş.
  • MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden


    MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden



    MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden

    MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden




  • _ETUSCH_ dostum haberleri aldığın site nedir, ben de faydalanayım. Yazılar F1'in resmi sitesine benziyor ama orası Türkçe değil. Söylersen sevinirim.
  • mclaren iyi takım hele raikkonen
  • McLaren'ın ana sponsoru Vodafone
    14.Aralık.2005, Çarşamba 13:19:18

    Ülkemizde bugünlerde adı sıkça duyulan Dünyanın en büyük GSM operatörlerinden olan Vodafone firması, McLaren-Mercedes takımı ile uzun süreli bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Vodafone bu anlaşmayı bugün basına duyurdu. Anlaşma 2007 yılında başlayacak ve 10 yıllık süreçte devam edecek. Takımın ismi Vodafone McLaren Mercedes olacak ve Vodafon reklamı araçların, pilot ve pit personelinin en görünür bölgesinde yer alacak.



    "Motor sporlarındaki bu yeni atılımımız için çok mutluyuz" diyen Vodafone CEO'su Peter Bamford şöyle devam ett, "Vodafone McLaren Mercedes takımının ana sponsoru olarak Formula1'deki ilişkilerimizi geliştirmek düşüncesindeyiz."

    Geçtiğimiz yıla kadar Ferrari'nin ana spornsoru olan Vodafone, 1999'dan beri markalar şampiyonu olan takıma yılda yaklaşık 75 milyon dolar ödüyordu. Ayrıca bilindiği gibi bu hafta içerisinde Vodafone firması ülkemizde faaliyet gösteren Telsim GSM Operatörünü satın almıştı.

    McLaren patronu Ron Dennis, son 30 yıl içinde sadece 2 kez bir firmanın takımın isim sponsoru olduğunu ve Vodafon'un da burada 3. firma olduğunu belirtti. Dennis şöyle devam etti, "Marka statüsü ve sponsorluğun desteklenmesinde etkinleştirme seviyesi, isim Sponsoru ve Vodafone'u tercihimizde her yönüyle önemli kriterler olmuştur" dedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 16 Aralık 2005, 8:35:28 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Kharia

    _ETUSCH_ dostum haberleri aldığın site nedir, ben de faydalanayım. Yazılar F1'in resmi sitesine benziyor ama orası Türkçe değil. Söylersen sevinirim.

    benim genellikle girdiğim siteler şunlar

    www.pitpass.com

    www.padokf1.com
  • mclaren tabiki ama raikkonen
  • MCLARENCİLER BURAYA!!!!!!mclaren-mercedes yeniden




  • Yılın sürücüsü Raikkonen

    5 Aralık, 2005 12:02:00 (TSİ)


    Raikkonen, 2005 sezonunda F1'deki ikinci ikinciliğini kazandı
    McLaren Mercedes'in Fin sürücüsü Kimi Raikkonen, 'Autosport' dergisi tarafından 2005 yılının en iyi uluslararası sürücüsü seçildi.

    Formula 1 sürücüler klasmanında Renault'nun İspanyol pilotu Feranado Alonso'ya geçilmesine rağmen en iyi sürücü seçilen Raikkonen, 2005 sezonunda 112 puan topladı.

    McLaren Mercedes pilotu, ödülünü dün Londra'da düzenlenen bir törenle, 1992 Formula 1 şampiyonu Nigel Mansell'ın elinden aldı.

    Üç kez dünya ikincisi olduktan sonra Williams'la şampiyonluğa ulaşan Nigel Mansell törende yaptığı konuşmada, Kimi Raikkonen'in geleceğin şampiyonu olduğunu söyledi.

    26 yaşındaki Raikkonen, 2005 sezonunda kazandığı ikinciliğin öncesinde, 2003'de Ferrari'nin yedi kere dünya şampiyonu sürücüsü Michael Schumacher'in arkasında ikinci olmuştu.





  • artık burayı da 2ye ayırmak lazım
    Alonso cu mc larenciler
    Anti Alonso cu mc larenciler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.