Şimdi Ara

McAfee Karantina Dosyalarını Yazılımın Süresi Bittiğinden Çağıramıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EVet arkadaşlar böyle bir sorunum var. USb belleğin tamamını bir anda karantinaya aldı. üstelik çok acil yarın için ihtiyacım olan dosyalardı geri çağıramıyorum çünkü tüm menüler pasif. Lisanslı kullanıyordum son 25 gündür süresi bittiğinden sanırım.

    Hayır madem süren bitti ne diye karantinaya alıyorsun. Madem karantinaya aldın ne diye geri çağırmıyorsun. Halbükü piketleri kırmamış olsalar ...

    Evet program ona para ödemem için çok acayip kıstırdı beni lütfen yardım, yarın ki sunum dosylarım orada kaldı.

    Çok acil yardıma ihtiyacım var



  • Karantina dosyalarını bir klasöre toplaması gerekir. O klasörü bulmaya çalışın. Klasörü bulabilirseniz belki yetkisiz işlem diyerek dosyaları oradan kopyalamanıza izin vermeyebilir bu durumda da önce güvenli modda açıp denersiniz olmadı hirens' boot cd içindeki minixp ile açıp o klasöre erişmeyi deneyebilirsiniz.
  • Benim de McAfee ile bir sorunum var...Gerçek zamanlı tarama çalışmıyor ve risk altında uyarısı alıyorum.Yani McAfee kırmızı modda çalışıyor.Bir türlü düzelmedi bu neden olabilir ? Süresi de devam ediyor..
    Bir diğer sorun ise.2 gündür "Generic PUP.x " Advantage dosyasını istenmeyen program olarak buluyor..İzin vermeli mi ? yoksa kaldırılmalı mı ? Bu uyarı Mozilla'yı çalıştırdığımda veriyor..diğer türlü sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.