Şimdi Ara

mazda 626 otomatik şanzıman sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar.
    91 model mazda otomatik şanzıman aracımız var. aracımızın otomatik vitesi bazen sıkıntılı şeyler yapıyor. neler yaptığını aşağıda başlıklar halinde yazaçağım . bilgisi olanlardan ve tamir konusunda yardımcı olabileceklerden yardım bekliyorum.

    1. araç D konumunda kalkışlarda kalkmıyor yani gaza basıyorsun araba yürümemekte ısrar ediyor. 2 konumunda sorunsuzca kalkış ve sürüş sağlayabiliyorum ama D konumunda malesef bu olmuyor .
    2- araç 2 vitesten 3 geçerken devir 3000- 3500 de geçmesi gerekirken 4500-5500 bulduğu oluyor ama geçmiyor. bunu bazen yapıyor bilgi sahibi olmadığım için bir anlam veremiyorum.
    3- araçla 3cü -4cü viteste ilerlerken mesela trafik ışıklarına geldik araçın vites düşürmesi gerekirken vuruntu yapıyor vites düşürmüyor hemen 2 posizyonuna alıp durumu kurtariyorum.bunun sebebi ne olabilr D konumundan 2ye almam ayrı bir sorun çıkartır mı.

    valla çocuk özel bir okula gidiyor normalde araç kullanmak istemiyorum herbir şeyi masraf mecburum ve imkanımda kısıtlı. evde hasta babam var ona bakmak zorundayım ve ekstra gelirde yok. araçımızın sorunları hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.







  • Allah kolaylık versin her yönden.

    http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=56602516&mpage=46
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.