Şimdi Ara

Maximum Bakiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hesaptaki bakiyeniz kısmı neyi ifade ediyor? Bilgisi olan var mı?

     Maximum Bakiye



  • fazla para yatırmışsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    fazla para yatırmışsın.

    Teşekkür ederim hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comnet

    Arkadaşlar bir konuda yardım rica ediyorum. Lütfen bilenler yardımcı olsunlar.

    Bu akşam marketten iftar için alışveriş yaptım ve maximum visa ile ödedim. Kasiyer arkadaş sodayı geçirmeyi unutmuş onu da geçireyim dedi ama çok sıra olduğu için kartın temassız özelliğini kullanmış. Ben temassız özelliğini sevmediğim için kullanmıyorum.

    Eve gelince içime kurt düştü ve bekleyen provizyonlara baktım. Sadece şifre ile yaptığım alışveriş görünüyor temassız ile çektiği 3.5 TL görünmüyor.

    Ne hesap hareketlerinde ne bekleyen işlemlerde temassız ile çektiği 3.5 TL görünmüyor. Puandan mı aldı diye baktım çünkü 30 lira civarı puan vardı ama puandan da almamış. Elimde slip var yani çekmiş ve temassız olarak ödenmiştir diyor ama dediğim gibi 3.5 TL görünmüyor.

    3-4 sene önce de temassız olarak kullanmıştım ve 20 lira civarındaki bir alışveriş ekstre de görünmemişti kul hakkına girmemek için peşine düşmüştüm ve 4-5 ay kadar sonra 20 lirayı tekrar elden ödemiştim.

    Hani belki ne olacak alt tarafı 3.5 lira diyen olacaktır ama ben kul hakkından korkarım. Bankayı da aradım görünür 1 haftaya kadar dediler ama kandırdılar mı bilemiyorum.

    Bu aralar Maximum Visa temassız çekim için bir kampanya v.s. var mı? O kampanyadan mı çekti acaba 3.5 TL yi? 2 km yol yaptım markete de geri gittim bizlik sorun yok çekmiş onu dediler ama işlemlerde görünmediği için canımı sıktı.

    Bu temassız işlem sizlerde de hemen görünmüyor mu belli bir süre veya 1 hafta sonra mı görünüyor? Bu konuda aydınlatırsanız çok makbule geçer. Teşekkürler.

    Telaşlanmayın, denizbank pos undan temassız ödeme yapmıştım ne provizyonda nede dönem için işlemlerde gözükmüyordu(Cepteteb kredi kartı) 2-3 gün sonra görünür olmuştu hatam yoksa.

    Sizin telaşınızı bende yapmıştım. Merak etmeyin er yada geç görünüyor.




  • Offline pos dedikleri cihazın o anda iletişime açık olamamasıdır. İşlemi alıyor fakat muhtelelen sonrasında toptan bankaya gönderiyor. Yani bunun temassız ödeme ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bu konu biraz işletmenin tercihi çünkü anladığım kadarı ile offline pos ile çok hızlı ödeme gerçekleştiriliyor ama sonrasında bankadan kart ile ilgili sorun dönerse ne yapıyorlar bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comnet


    quote:

    Orijinalden alıntı: Wanker

    Offline pos dedikleri cihazın o anda iletişime açık olamamasıdır. İşlemi alıyor fakat muhtelelen sonrasında toptan bankaya gönderiyor. Yani bunun temassız ödeme ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bu konu biraz işletmenin tercihi çünkü anladığım kadarı ile offline pos ile çok hızlı ödeme gerçekleştiriliyor ama sonrasında bankadan kart ile ilgili sorun dönerse ne yapıyorlar bilmiyorum.

    Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bankanın dediğine göre Temassız ödeme offline pos denen sistemden geçirildiğinde provizyonda görünmesi çok uzun bir süre alabiliyormuş. Bu 50 TL'ye kadar da temassız sistemde banka doğrulaması olmadan işlem yapılıyormuş. Neyse ben kurtuldum bu temassız işinden hayırlısı oldu.

    Temassız ödemeye bu kadar mesafeli olmayin

    Temassiz ödeme bu işin geleceği, plastik kartlari kaldirip kartlari telefonlardaki sanal cüzdanlara ekleyerek temassız ödemeyi iyice yaygınlaştırmaya çalışıyorlar.



    Metroda markette kisacasi her yerde telefondan temassiz odemeye geçildiğinde ne yapmayı planlıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.