Şimdi Ara

Max Payne 3 Geliyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Max Payne efsanesi üçüncü oyunla devam ediyor: Rockstar yeni Max Payne'i çıkartacak.


    İlk Max Payne 2001 yılında piyasaya çıktığında büyük ses getirmişti. İlk önce PC için çıkan oyun, kısa süre sonra Xbox ve PlayStation 2 sürümleri ile hedef kitlesini genişletti. Hatta 2002 yılında Macintosh sürümü de çıkan oyunun, ikincisi Max Payne 2: The Fall of Max Payne, 2003 yılında çıktı ve yine büyük başarı elde etti. Bugüne kadar Max Payne oyunları toplamda 7 milyon adetten fazla satmayı başardı.

    İşte bu büyük başarı nedeniyle GTA serisinin de arkasındaki ünlü Rockstar firması, Max Payne'in üçüncü oyununu piyasaya sürmek konusunda tereddüt etmedi. Firmadan yapılan açıklamaya göre Max Payne'in üçüncü oyunu 2009 kışında piyasaya sürülecek. Rockstar'ın kurucusu Sam Houser yayınladığı açıklamada oyun ile ilgili olarak; "Bu oyunla Max'ın hayatındaki yeni bir bölüme başlıyoruz. Daha önce hiç görmediğiniz kadar hayata küskün ve ahlaki değerleri hiçe sayan bir ruh haliyle karşınıza çıkacak" dedi.

    PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyunla ilgili henüz daha fazla bilgi yok ama bu kadarının bile Max Payne'i bilenler için heyecan verici olacağı kesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet-545 -- 29 Mart 2009; 19:39:29 >







  • Kaçıncı konu bu ana konusu zaten var
  • Hakkaten ya açan açana aramayı bırak hiç tesadüfen de mi görmüyonuz
  • Hadi canım !!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.