Şimdi Ara

max 600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonda aşırı özellikler olmasına gerek yok. Sadece iyi fotoğraf çekebileceğm , internette hızlı ve kolayca dolaşabileceğim ve beni 2 3 sene idare edecek sağlam (telefonu hor kullanmam yani eski telefonum şuan yeni gibi) ve klavye çok sorun değil ama fazla mesaj yazdığm için klavye olursa iyi olur. böyle bi telefon arıyorum.

    Bulduklarım şunlar
    -xperia mini (hepsiburada 549 TL)
    -live with walkman (vatan bil. 599 TL ancak stokta yok )
    -xperia mini pro (sadece teknosada var ve 720 TL civarında )
    -xperia ray (bi tanıdığımızın dükkanında 690 TL ama bana 650 civarına bırakabileceğini söyledi. )

    bu telefonları düşünüyorum ama aralarında sadece xperia miniye ve xperia ray e şuan kolayca ulaşabiliyorum. ve ray babamın bütçesini aşıyor. açıkcası ona fazla yük olmak istemiyorum. 300 lira kadar birikmiş param var ve bu fiyat aralığının dışında tavsiye vermezseniz sevinirim. bi de daha düşük fiyatlı telefonlar var. Mesela

    SAMSUNG WAVE S5253 (350 TL) bu telefonda işimi görecek nitelikte ama kamerası kötü ve flaşı yok. arkadaşımda vardı kullanmıştım çok sade ve güzeldi. bi de sanırım samsung qwerty klavyeli bi telefon var. kızaklı. onu bi türlü bulamadım fiyatı nedir özellikleri nedir bilmiyorum. bi tane çin malı android tabletim olduğu için telefon android olmazsa veya ekranı küçük olursa benim için sıkıntı olmaz. pek fazla uygulamalarla da aram yoktur. derdimi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama bana yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim. keyifli forumlar.







  • Defy mini,galaxy ace,gio tercih edilebilir yada klavyeli olan galaxy pro da tercih edilebilir
  • up

    dediğin telefonlar güzel değil be hocam. yok mu baska tavsiyeleri olan ? bi de xperia ray walkman live ile aradaki fiyat farkına değer mi? benim için ses de önemli ama kamera daha önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.