Şimdi Ara

Max 350bine alınacak geniş aile arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,


    başlıkta da dediğim gibi 350 bine kadar alınacak bagajı geniş, aileyle güvenle binebileceğim, masrafıyla üzmeyecek, otomatik bir sedan ya da suv arıyorum. Marka ve kasa tipi takıntım yok, sadece masraf çıkarıp üzmesin güvenli olsun otomatik olsun yeterli.


    teşekkürler.




  • O fiyatlara beklediğiniz kriterleri sağlayacak suv veya sedan çok zor .Eski kasa kuga ,forester olabilir belki ama onların da modeli çok düşük olanlar kalmıştır belki .Kredi imkanı varsa 200 civari girip daha yeni birseyler bakmakta fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç haftadır piyasaya bakmadım ama bulunuyorsa Jetta olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedan değilde sw daha mantıklı gibi, Ford opel ww gibi min 1.6 ideal 2.0 mümkünse benzinli bir araba olabilir. Aile arabalarında motor büyük olmalı, büyük motor çok eşya ve daha az arıza demektir. güvenlik içinde geniş e ve d sınıfı olamalı.


    Suv için freelander 2, jeep comender-patriot. Bunlar hem ömürlük hem sağlam hemde genişlerdir. diğerleri zaten suv değil yükseltilmiş Sedan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu fiyatlara araba bakıyorum geçen seneki fiyatları hatırlıyorum mercedes c180 alabiliyorduk mükemmel arabalar vardı şimdi beş para etmez araba bile alamıyooruz zoruma gidiyor sedan olarak latitüde focus sw olabilir egea sw olabilir megane derdim ama 400 den aşağı yok Allah belasını versin bizi bu hale koyanları ne diyelim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.