Şimdi Ara

Max 3000TL bütçe ile CPU, MB, RAM, VGA, PSU Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Mevcut sistem oyunlarda yetersiz kaldığı için ikinci el garantili parçalardan işlemci, anakart, ram, ekran kartı ve power almak istiyorum. Bütçem max 3000TL.

    Önceliğim tabiiki oyun. En yeni modellerden çok fiyat / performans ürünlerini araştırıyorum. Sistemi Intel ve Nvidia tabanlı alacağım, tavsiyelerinizi buna göre verirseniz sevinirim. Bir de ram ilk başta 8gb yeterli, daha sonra ekleme yapabilirim nasılsa. Power supply da sağlam ve uzun ömürlü olmalı. Mesela 10 sene önce aldığım Tagan 600W power kapasitörleri patlamış olmasına rağmen hala canavar gibi çalışıyor.

    Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Yellow

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bir şey değil kardeşim.. GTX 1070 yaparsan geriye düzgün para kalmaz işlemci, anakart, ram ve psu için.. ayrıca o kadar parayı 2. ele yatırma derim.. 1200 - 1300 belki de, 2000 lira ve üzeri 2. elde biraz riskli bir rakam.. sen bilirsin yine de..
  • @Angelmax

    Sıfır ürün de almayı düşündüm ama ikinci el uygun yakalarsam belki biraz daha yüksek modeller alabilirim diye düşündüm. Vatan sanırım geçen ay kdv indirimi yapmıştı yine olsa direkt gider alırım çok iyi olur benim için.

    bakalım hayırlısı diyelim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.