Şimdi Ara

Max. 20bin tl araç tavsiyesi ve ilan yorum istek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi geceler. Uzun süredir Otomobil genel bölümünü takip ediyorum. Sağolsun bazı arkadaşlar sayesinde otomobil konusunda alım ve dolandırıcılığa karşı önlem konusunda bilgi sahibi oldum. Kısmet olursa ilk arabamı almak istiyorum. O yüzden ince eleyip sık dokuyorum. Kardeşimle 10+10 verip max 20000 tlye araç alıcaz. Kardeşim ehliyeti yeni aldı hevesli ama bu fiyat aralığında otomatik zor yada temiz zor diye düşünüyorum. Birde eski olduğu için sorun çıkarsa arabayı elimize almak var. Manuel olsa bir nebze bir şekil yaptırılır.

    Neyse konumuza dönelim konuları takip ediyorum. Güzel tavsiyeler var. Az çok neler alınabilir biliyorum. bu ilanıda öncelikle bir ilan hakkında görüş almak için açtım. Sonra yazdıklarımı sildim. Dedim hem arkadaşlar tavsiye versin hemde ilanı yorumlasınlar. Öncelikle düşündüğüm ilanlarına baktığım araçlar
    peugeot 206
    peugeot 307(307 ağır basıyor).
    Fiat punto
    citroen C3
    Skoda Fabia
    şuan aklıma gelenler. yani ilk arabam olacağı ve sizin yorumlarda söylediğiniz gibi ince eleyip sık dokuyorum. Yani bayağı bir sık araba konusunda üzülmek istemiyorum. Babamın tiposundan zamanında çok çektim o yüzden en iyi araba yolda bırakmayan araba felsefesini yaşıyorum.

    bu araçlar dışında ekleyecekleriniz yada örnek olarak önerebileceğiniz ilanlar var mı acaba?

    Not: Sahibinden'de gezerken şu ilan gözüme çarptı:

    Link:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-model-fiat-punto1.4-18500tl-acilllll-195877906/detay/

    Bir konuda arkadaş plakaları netten araştırın diyordu. Yazdım 2 sonuç çıktı. oda bu:

    Link:http://www.bizimkocaeli.com/haber/guncel/ihale-dosyasi/117943.html

    Bu araç neden bu kadar ucuz anlam veremedim. Kazalı pert diyeceğim o kadarda kötü durmuyor. Bilemedim. Yorumlarsanız sevinirim. Belki kocaeli'de olup bilen gören duyan yada arayıp soran vardır. Zaten yarın aramayı planlıyorum bakalım. Çok uzattım. Okuduğunuz için sağolun. Yorumlarınızı bekliyorum. İyi geceler.

    Edit: Fabia olucakti sorry



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benxlegend -- 13 Ocak 2015; 11:25:25 >







  • Arabanın hiçbir kaporta aksamı doğru-düzgün değil ki nasıl temiz gördünüz (-:

    Bagaj kapağı, kaput v.s.

    "UFAK TEFEK EKSİKLERİ VARDIR ABS LAMBASI ÖN TAKIM AMATÖSÜRLER" açıklamasıyla zaten aracın halen tam tamirat yapılamadığı belli.
  • o punto pertten çıkma artı kilometre %100 düşürülmüş o fiyata symbol alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benxlegend kullanıcısına yanıt
    Hocam o paraya Felicia değil Fabia bakılır. Yazık günah Felicia'ya verilmez. O paraya 2001-04 Comfort Elegance veya Special bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış yazmışım. Uyardığın için teşekkür ederim. Hoşuma gidiyor Skoda'lar. Sanırım sizde kullanıcısınız. Satmak vs. gibi derdim yok uzun uzun bineceğim. İleride yeni sıfır araç alsam bile duracak bir araba istiyorum. Tabi şuanki düşüncem bu. Nasıldır araç? bilgi verirmisiniz?
  • kulilka azadi K kullanıcısına yanıt
    valla ne bileyim böyle temiz gözüktü gözüme dediğim gibi araçtan öyle bakınca anlamam size sorayım dedim. Bir bilene danış diye boşa dememişler Sağolun yorumlarınız için. Araç öneriniz var mıdır?
  • Bir sıkıntısı olduğu belliydi zaten ama işte ucuz olunca insan bir düşünüyor yinede Symbol'e de pek ısınamıyorum ne bileyim. şirket arabası sadece konforsuz. Tabi büyük konuşmamak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benxlegend

    Bir sıkıntısı olduğu belliydi zaten ama işte ucuz olunca insan bir düşünüyor yinede Symbol'e de pek ısınamıyorum ne bileyim. şirket arabası sadece konforsuz. Tabi büyük konuşmamak lazım

    senin yerinde olsam 1saniye bile düşünmeden chevrolet lacetti sedan kasa alırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benxlegend kullanıcısına yanıt
    2008'De sıfır aldım, 243.000 km devirdim. Geçen Ekim'de sattım. Arkadaşa gitti o da.

    Makyajlı, 2005 sonrası. modellerde arıza oranı daha düşük. Ondn önceki modellerde direksiyon pompası ve açı sensörü, bazı 101bg modellerde yağ kaçırma sorunu var. Onların haricinde uzun vadede problem çıkarmaz.

    Temizi ve az hasarlısı peynir ekmek gibi satılır. Satışta sorun yaşamazsınız. 2001-05 Elegance veya biraz zor olsa da 2006-07 Ambiente sizi uzun yıllar götürür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için sağolun. Aklımın köşesinde vardı hep. Ama kullananın değerini bildiği bir marka model olunca sormak gerekiyor. Yoksa etrafımdakiler 307 al. yok 1999 model polo bak falan diyorlar. O yaşa o parayı vermek istemiyorum. İnş temizini bulabilirim. Almaya giderkende ustamla falan gitmek şart. Temiz diye düşündüğüm araç pert çıktı baksana

    freelander2001 Hocam. Onuda düşündüm bir arkadaşımda HB modeli var memnun. Ama işte ilerisi için ne olur bilemiyorum. Servis vs. Sedan hiç düşünmüyorum bu arada. Hatchback öncelikli
  • benxlegend kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem yanınıza bir bilen almadan hiçbir türlü araç almayında bakmayında buradan ne kadar yardımcı olmaya çalışsakta bir yere kadar.

    Eğer öyle birini bulamazsanızda her zaman düz mantık düşünün alışverişte bu aracın piyasası 30 bin lira iken neden 18 bin liraya veriyor. Demekki minumun 3-5 bin masraf ve güzel bir kazası var.

    En önemlisi de temiz bir satıcı ile muhatap olmaya çalışın, galericilerden uzak durmakta fayda var.

    307: Gençlerin elinde çok hırpalanan bir araç temiz bulmak zor, gerçekten ve biraz uğraştırabilir.

    206: Özellikle bayandan bulursanız, alabilirsiniz. Otoban faresi diye yazılan ilanları hemen kapatın, yine hırpalanmıştır.

    Fabia: Özellikle dizelinden uzak durun, ama arıza potansiyeli çok yüksek bir araç. İkinci eli kötü derler fakat pazara götürdüğümüz ilk gün istediğimiz fiyattan sattık. Gerçi herkese tavsiye ederim 20 bin bandında araç bakıyorsanız internette zaman öldürmeye gerek yok pazarda bakınız. Sabah erken gidiniz çünkü 20 bin bandında problemsiz araçlar pek el de kalmaz öğlene doğru.




  • benim o fiyat aralığındaki tavsiyem Colt olur.
    Temsili ilan:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-aydogdu-otomotiv-den-orjinal-1-parca-boyali-tertemiz-95000-km-196566974/detay
     Max. 20bin tl araç tavsiyesi ve ilan yorum istek
    Hele ki LPG'li de olursa az yakan araç nerdeyse kokluyor artık. , tipi de fena değil bence, eskimiş suratlı 206'lara falan bin basar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 13 Ocak 2015; 12:13:30 >




  • Hocam tavsiyeniz icin sagolun. Evet pazara gitmek dediginiz gibi en mantiklisi. Is ve kurs saatlerini bir denk getiremedigim icin gidemedim. Ondan once iste marka model belirliyorum ki ne aradigimi bileyim.

    Hocam colt'un tipi ne bileyim pek hosuma gitmiyor. Az yakiyordur evet ama almisken herseyiyle icime sinmesini istiyorum tavsiyeniz icin sagolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.