Şimdi Ara

Max. 10 bine aile arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fazla sorun çıkartmayacak güzel bir aile arabası arıyoruz.Bütçe max. 10.000.Klima ve hidrolik direksiyon şart.Aile arabası olduğundan güvenlik ve az yakması önemli.Yardım ederseniz sevinirim...



  • 1999-2000 model semboller o paraya anca alınır
  • renault 19, 1.6e alınabilir. Tüp takılınca azda yakar
  • Valla biraz bende araştırdım.Bazı arabalar buldum gerçi ama yedek parça sorunu rahatlık ve güvenlik konularında bilgi eksikliğim var.

    Örn: O fiyata bulduğum palio,maria türünden arabalar var.Birde rover serisi araçlar var onlar hakkında hiçbir bilgim yok.Son olarakhttp://www.sahibinden.com/full_full_temiz_146_1_4_ts_lpgli-01WQQaXQQ15397485WQQpXQQdisplayitem linkteki aracı buldum özellikleride iyi ama güvenlik yedek parça konusu nasıl acaba.

    Valla zor işlermiş gerçektende insan ne yapacağını şaşırıyor:D








  • Mazda 3.23 (adi ustunde) Familia
  • Wala geniş olsun taş gibi olsun diyorsan renault 19 en ideali parçası ucuz satması kolay sorunsuz. Ben kullanıyorum çünkü. Mazdalarda çok güzel ama parça pahalı satması zor karar size kalmış.
  • aman ha güvenli olmasını istiyorsanız .. palio filan falan demeyin .. kesinlikle en mantıklısı 323 tür
  • clioları aileler için tavsiye etmem içi oldukça dar bi araba hele birde boyun uzunsa önde otururken kafan tavana deyiyor arkada oturduğundada kafan tavana değiyor ayrıca dizlerin ön koltuğa deyebiliyor..
    O yüzden clioyu önermem 1999-2000 model güzel bi toyota corolla bulabilirsin 1,3 terra 1,4 terra 1,6 terra oldukçada geniş bir araç yol tutuşu mükemmel toyotalar 150,000 km de bile hala tık yok ilk günkü gibi sağlam oluyor..Clio kadar seri olmasada tam Bi otoban arabası 3, vitesden sonra açılan bi araba..
  • Valla 96 model corollamız vardı.Kaza yaptık araba pert.Aradığımız araçlarda klima hidrolik direksiyon ve sağlamlık şart.Tavsiye edilen arabalarda bu yok malesef.O yüzden bu fiyata şartlı araba bulmak zorlaştı :D:D.Bu aralar rover'a kafa takmış durumdayım iyice araştırıyorum.Umarım iyi bir araba buluruz.
  • klima h. direksiyon=ALBEA ama sağlamlık adına arabada hiç birşey yok araba resmen saç 11 milyara 2002-2003 albea bulursun








  • şuanda 12 yaşında arabalar aşağı yukarı 4 sene sonra 16 yaşında araba olacak km yükselecek tabiki arıza çıkaracak 2008 model araba arıza çıkarıyor..
  • Arkadaşım 2006 110binde Mercedes S320CDI şanzıman arıza verdi diyenler var olur olmaz makine bu ha bu linkdeki araçlarıda illa git al demiyoruz örnektir kafana yatar arar sorar baktırırsın olursa binersin ama 3 4 sene sonra arıza çıkarır mı dersen hiç araba alma
  • Arkadaşlar yanlış anladınız beni ben araçların kronik problemleri var mı o manada sorduk.Yoksa tabiki de her araç bozulabilir.O yönden bakarsanız çok saçma soru olur araba bozulur mu diye :D:D
  • alırken arabanın arızası olmaz ertesi gün sabah çalıştırmaya çalışırsın çalışmaz araba bu ertesi gününe garanti veremeyiz ki 4 sene sonraya hiç kimse veremez hiç olmazsa 4 sene 5-6 kere lastikler değişcek =)) fren balataları dejriyaj balataları yani ister istemez değişcek bir sürü şeyi var ;)
  • bende onu yazacaktım yoktur öyle duymadım normal bildiğin araba işte ama otomatik vites tercih etme pek arıza çıkarsa masrafı çok olur gerisini salla bakalım baska değişik tavsiyelerde gelebilir belki
  • Bende uzun araştırmalar sonucu geçen hafta araba aldım, 9500 tl ye. 2001 model suziki swift 1.3 glx 59000 km otomatik vites-klima-hidrolik direksiyon-immobilizer-alarm-merkezi kilit-4 lastik sıfır-değişen boya yok -aynalar ve ön camlar elektrikli. aracın özellikleri bunlar. Araç tek nokta enjeksiyonlu, belki tüp taktırmayı düşünüyorum. Bende aracı aile arabası olarak kullanmak amacıyla aldım, fazla bir beklentim de yok, bu araç fazlasıyla beklentilerimi karşıladı. Çok memnunum, piyasada çokta sordum 300 000 km devirmiş tık dememişlerinide görünce bu aracım aldım, aklında bulunsun derim. Nette bak zaten 9000-11500 arası bu araçtan oldukça var.
  • Çok iyi fiyata almıssın. O fiyata otomatik temiz bulsam ben de alabilirim..

    quote:

    Orjinalden alıntı: msakdogan

    Bende uzun araştırmalar sonucu geçen hafta araba aldım, 9500 tl ye. 2001 model suziki swift 1.3 glx 59000 km otomatik vites-klima-hidrolik direksiyon-immobilizer-alarm-merkezi kilit-4 lastik sıfır-değişen boya yok -aynalar ve ön camlar elektrikli. aracın özellikleri bunlar. Araç tek nokta enjeksiyonlu, belki tüp taktırmayı düşünüyorum. Bende aracı aile arabası olarak kullanmak amacıyla aldım, fazla bir beklentim de yok, bu araç fazlasıyla beklentilerimi karşıladı. Çok memnunum, piyasada çokta sordum 300 000 km devirmiş tık dememişlerinide görünce bu aracım aldım, aklında bulunsun derim. Nette bak zaten 9000-11500 arası bu araçtan oldukça var.







  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.