Şimdi Ara

Birden Yavaşlayan Emektar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Dün Vatan'dan bir mause aldım. Bilgisayara takınca fark ettim ki bilgisayarım çok yavaşlamış. Evet, güçlü bir bilgisayar değil ama bu kadar da yavaşlamıyordu. Her şey çok yavaş açılıyordu. En çalışmalarımı USB'ye aktarıp bilgisayarı sıfırladım. sıfırladıktan sonra da aşırı yavaştı. bir yere tıklayınca onun açıldığı sırada oraya tıkladığımı unutuyordum. Fakat şimdi daha iyi gibi. gereksiz gördüğüm tüm programları uygulamaları kaldırdığım ve her cihazımda yaptığım gibi izinleri sıfırladığımdan mı oldu, yoksa başka bir şey mi var emin olamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Mause ile alakalı olabilir mi? Bu arada çok iyi bir mause değil gibi ama idare eder artık: everest sm-613




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A9EB9F963 -- 3 Ağustos 2023; 13:1:25 >



  • bir ara düzelmişti dedim, hala çok yavaş. sıfırlama pek işe yaramadı. internetten değil, zira başka bir cihazda prblem yaşamıyorum. Bilgisayarım 3 seneden fazlaca bir süre önce aldığım Acer Swift 3 bilmem ne. hiç içi açılıp temizlenmedi. son zamanlarda çok ısınıyordu ama son birkaç gündür o kadar değil.

  • Havalar çok sıcak üstüne bilgisayarın bakımınıda yaptırmayınca yavaşlama ve ısınmalar olur. Temizliğini yapın ya da yaptırın birde sıfırlayarak değilde direk iso ile temiz windows kurulumu yapın sorun kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih Albayrak kullanıcısına yanıt

    bugün öylesine masaya vururken bilgisayarın içinde kopuk olan ve dolaşan bir parça içinde zemine düştü gibi oldu. Sonrasında pc normale döndü. Böyle bir şey mümkün mü?


    Evet, temizletmek istiyorum. Lakin her yere güvenebilir miyim? Zararlı yazılım yüklenmesi gibi bir tehlike var mıdır? Sıfırlama yaptırırken buluttan windows'u tekrar indirip kurdu. boşuna yapmış olabilirim. Neyse. Yeni PC almak da istiyorum ama benim aldığım ayarın üstünde orta düzey pc'ler 15 binlerde. almışken de bu defa... neyse biraz daha devam edebilirim bununla zannedersem.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.