Şimdi Ara

Matematik Kitabı Tavsiye !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi forumalr arkadaşlar ben mert lise son sınıfı bu yıl bitirdim ve istedigim bölümü ne yazıktı tutturamadım dogrusu denizcilik meslek lisesi okudugumuz için ilk yıl hariç son 3 yıl matemetik yüzü görmedim ve istedigim bölümde mf 4 gemi makinaları işletme mühendisligi oldugu için ve hiç matemetik görememiş birisi için mucize olurdu her neyse uzatmayayım matematige sıfırdan baslangc için konu anlatımlı lys ve ygs hazırlık basit bir test kitabi almak istiyorum (basitten zora dogru yuklselen sette olabılır ) fakat hangı yayının kitabı benım seviyem için uygundur pek bilemedim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt cn -- 13 Ekim 2015; 0:48:34 >



  • LYS için tavsiye istemişsin fakat YGS deki seviyen nasıl, orta seviye bir denemede kaç net yapıyorsun ? YGS deki birtakım konuları halletmeden LYS konularına çalışmak zor olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BloodyShift

    LYS için tavsiye istemişsin fakat YGS deki seviyen nasıl, orta seviye bir denemede kaç net yapıyorsun ? YGS deki birtakım konuları halletmeden LYS konularına çalışmak zor olabilir.

    onu unutmusum 2 sı içinde basıt bır kıtap lazım ygs ve lys ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt cn -- 13 Ekim 2015; 1:01:29 >
  • Zaman biraz fazla olsaydı Antremanlarla matematik serisini önerecektim. Fakat zaman kısıtlı, Fem İlk Adım Soru Bankaları'nı önereceğim. İnternetten Şenol Hoca, Tonguç Akademi gibi temelden anlatan konu anlatım videolarını izleyip ardından bu kitaptan çözebilirsin. Sorular kolaydan zora gider, ilk soru ile son soru arasında öyle uçurum yoktur. Hatta bir yayınevine gidip inceleyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyShift -- 13 Ekim 2015; 10:54:44 >
  • BloodyShift kullanıcısına yanıt
    zaman uzun abı 17 ay gıbı bır surem var seneye garantılılemeyı dusunuyorum suan 5-6 ay temel alt yapımı guclendırmeye calışacagım antremanlarla matematik serisine bakacagım ve karekök yayınları sıfırdan matematik diye bir kitapı met ettıler yardımalrın için teşekkürler
  • Bu sene girersin diye düşünmüştüm. Karekök 0 da iyidir, geometrisini çözmüştüm 11. sınıfta. Dediğim gibi sen tavsiyeleri al, git bir bak, hangisi hoşuna giderse onu al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.