Şimdi Ara

Matematik çalışmak en baştan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar matematiğim kötü demiyorum bu zamana kadar derslerde olsun hiç dinlemedim. O yuzden temelden başladım. Universite'ye hazırlanıyorum Türkçe'm iyi ama matematigim kötü. Youtubede senol hoca var ondan basladım doğal sayılar konusuna. Fem in temel matematik kitabını aldım hala anlamadıgım konular var irrasyonel rasyonel sayılar gibi. 2 gündür doğal sayı calısıyroum senol hocanın soru çözümlerine bakıyorum. Ne şekilde ilerlemeyelim tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkür ederim simdiden.


    Not : Dershane gidiyorum 1 ay geç basladıgımdan Matematik 1 de OBEB OKEK konusundalar onuda biraz cozdum youtubeden ek baslayarak. Etut almaya baslıcam dershaneden. Matematik 2 ve Geometri suan girmiyorum matematik de temeli iyice sağlamlastırmak icin.



  • kardeşim bende bu yollardan geçmiştim o yüzden yazmak istedim

    türkçen iyiyse ona çok az çalış full test çöz türkçeden. ama sürekli matematik çalış ama dershanedeki matematik genelde zordur ve ygs ile pek benzemez çünkü ygs mantığa dayanıyo dershanede full tarz soruları gösterirler. matamatik çok kötüyse en çok soru çıkan yerlere çalış problemler mesela. onun dışında yapamadığın soruları yaz buraya cevaplarız. umarım :D sıkı çalış sonra benim gibi dağın başına düşme :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.