Şimdi Ara

Matebook D16 Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba 2-3 gün önce matebook d16 aldım. kurulumunu yaptım güncellemelerini yaptıktan sonra bilgisayarda ayarlara, görüntü ayarlarına, denetim masasına falan girmedi. internetteki çözümleri denedim fakat düzelmedi. baştan format attıktan sonra düzeldi.


    asıl sorun bilgisayardan çok az ses çıkıyor. önceki hp bilgisayarımla kıyasladığımda ses çok kısık ama bazı videolarda ses son ayarlarda olmasına rağmen konuşmaları duyamıyorum. o kadar sessiz. çift hoparlörü var ve ses sorunundan şikayet eden görmedim acaba sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu. sanki hoparlör kaliteli videolarda sesi daha fazla verebilirken kötü videolarda daha çok kısıyor.




  • Aynı cihaza sahibim bahsettiğiniz ses sorunu bende yok hocam sizin cihazda bir problem olmuş olabilir

  • Merhaba aynı cihaz bende de var ve tamamen aynı sıkıntıları yaşıyorum. internette bu sorunla ilgili bir şikayet bulamamıştım açtığım müziği eğer biri iki kişinin olduğu odada dinlemeye çalışırsam sesini bile duymakta zorlanıyorum. son ses seviyesi o kadar zayıf ki anca kulaklıkla müzik dinleme keyfini alabiliyorum. huawei teknik servisi arayıp şikayetimi söylediğimde böyle bir ses sorunu olamayacağını 4 hoparlörün olduğunu ses seviyesinin yüksek olması gerektiğini söyledi ve bilgisayarımı uzaktan kontrol ederek bazı düzenlemeler yaptı fakat hiç bir şey olmadı. Bu arada bazen internette gezerken çok yüksek sesli reklamlar geliyor ve hoparlörde sorun olmadığını düşünüyorum çünkü ses çok net ve iyi geliyor ama normal videolarda yada yüklediğim müziklerde ses seviyesi düşük kalıyor. Yani kısaca huawei matebook d16 amd işlemcili cihazın ses seviyesi çok ama çok zayıf . Almak isteyen olursa ses sorununu mutlaka düşünsün ses çok kötü bilgisayar güzel fakat bu sorundan dolayı bilgisayarı sevemedim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.