Şimdi Ara

Mass Effect Trilogy'nin PS3 için Çıkış Tarihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Bioware'in büyük bir hayran kitlesine sahip olan aksiyon-rpg oyunu Mass Effect'in ilk 3 oyununun tek bir pakette toplanacağı açıklanmıştı. Mass Effect Trilogy adlı bu paket gelecek hafta PC ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak. Oyunun PS3 sürümü ise 4 Aralık tarihinde raflardaki yerini alacak. Tabi Trilogy'i PSN'den de indirme şansına sahip olacaksınız.
     
         Mass Effect Trilogy ile birlikte serinin ilk oyununun ilk defa Playstation 3'te boy göstereceğini de belirtelim. Yapılan açıklamalara göre Trilogy paketinde yer alacak indirilebilir içerikler şu şekilde Mass Effect‘in ‘Bring Down the Sky’ DLC (oyuna entegre halde olacak), Mass Effect 2‘nin diskinde yer alan DLC'ler (‘Cerberus Netework’, ‘Kasumi’, ‘Overlord’ ve ‘Lair of the Shadow Broker’) ve Mass Effect 3'ün zaten disk'te yer alan DLC'leri.
     
         Ayrıca oyunun PC sürümünde konsollardakine ek olarak Mass Effect'in  "Pinnacle Station" adlı indirilebilir içeriği de bulunacak. Türünün en iyi oyunları arasında yer alan Mass Effect Trilogy kesinlikle kaçırılmaması gereken bir paket gibi görünüyor.
     








  • İlk oyununda PS3 için gelmesi güzel olmuş. Her ne kadar eleştirsekte bu neslin en iyi oyunlarından birisi. Ayrıca 3 oyunun bir pakette gelmesi harika.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.