Şimdi Ara

Masaüstünü VGA ile televizyona bağlamada görüntü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Casper marka masaüstü bilgisayarımın bir süre önce monitörü bozulduğu için hem kullanmak hem de film, dizi izlemek amacıyla LG LCD televizyona bağladım. Bağlarken iki uçlu VGA kablosu kullandım. İlk başlarda gayet güzel çalışıyordu, sonra birgün birdenbire görüntüyü alamamaya başladım. Her türlü çıkışı vs. kontrol ettikten sonra ekran kartında bir sorun olduğuna karar verdim (bilgisayar da bir hayli eskiydi) ve elimde olan ekran kartını taktım. Eski ekran kartım 512 iken şu an üzerinde olan 1 GB. Taktıktan sonra bir süre daha çalıştı; ikinci açışımda yine görüntü yoktu. Bu arada sesi de ayrı ses kablosuyla alıyordum, yani bilgisayarın açılma sesi geliyor gelmesine ama görüntü yok. Tam pes ettim derken geçen gün görüntünün tekrar geleceği tuttu. Böyle bazı günler geliyor bazı günler hiç uğramıyor görüntü. Aklıma gelen tüm çözümleri denedim, bayağı da araştırdım ama bir çıkar yolu bulamadım. Ne yapmalı bilen varsa bir el atsın sevabına.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivashkov -- 29 Temmuz 2014; 17:27:54 >







  • monitör / ekran bilgisayr açılırken açık olmasını sağlayın

    kablonuz arızalı muhtemelen
  • ioz kullanıcısına yanıt
    Zaten bilgisayar açıkken açıyorum her seferinde. Yazmayı unutmuşum, kabloda sorun olabileceği aklıma geldi ama ona en son çare olarak başvuracaktım. Belki çözülebilir bir şeydir dedim. Bir de öyle deneyeyim en iyisi. Sağ olasın.
  • Son durum: Kabloyu değiştirdim ancak sorun devam etti. Ardından anakarttaki VGA girişine bağladım, bir süre çalıştıktan sonra tekrar açışta yeniden gitti görüntü. Anakartta bir sorun olduğunu düşünüyorum. Var mı başka fikri olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.