Şimdi Ara

Masaüstü powersupply tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Sorumun cevabını internette bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım.Elimde bir adet Redrock Mining JPCCATX1650 1650 W Power Supply cihaz var. Bunu masaüstü PC için kullanabilir miyim. Yoksa sadece mining için tasarlanan bir güç kaynağı mıdır? Bütün mining güç kaynakları sadece bu iş için mi üretilmiştir. Teşekkürler

    Masaüstü powersupply tavsiyesi







  • Normalde pc ye takılır. Ama bu tarz redrock ,everest , rampage ...gibi kalitesiz markaların ürünleri iyi ve kaliteli olmaz.

    Siz bu tarz mining psuların 1350-2000 wattlarda gezdiğine bakmayın , kaliteli olduklarını göstermez o watt değerleri.


    Bu tarz olanlar 4-5 ekran kartını birlikte miningte kullanabilmek için üretildi. Sizin pcnizin işlemci ve ekran kartı ne ise , ona göre 600 - 750 watt arası gold kaliteli psular her pcde sorunsuz çalışıyor.


    İşlemci ve ekran kartı tepe noktası ise sistemde 850 - 1000 watt gerekebiliyor. Sistem özelliklerini belirtin daha kolay öneri gelsin.

  • Redrock Mining PSU, özellikle mining için tasarlanmış bir güç kaynağıdır. Anakart, işlemci ve diğer bileşenler için gerekli çıkışlara sahip olduğu için teorik olarak bir masaüstü PC'de kullanılabilir. Ancak, bu tür bir güç kaynağının verimliliği ve bağlantıları, genel bir PC kullanımı için optimize edilmemiş olabilir. Yani, evet kullanabilirsin ama ideal olmayabilir. Mining güç kaynakları genellikle çoklu GPU kurulumları için ekstra güç konektörleri sunar ve bu yüzden normal bir PC'de fazla kapasiteye sahip olabilir. İhtiyaçlarınıza ve sistem konfigürasyonunuza bağlı olarak, standart bir ATX güç kaynağı daha uygun olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.