Şimdi Ara

Masaüstü PC de görüntünün birden gitme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İtopyadan kasa topladım birkaç hafta önce. Intel i5 13400F Asus GeForce RTX 4070 SUPER DUAL OC Edition 12 GB/16 GB DDR4/480 GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC. Bilgisayarı ilk açtığımda biraz süre geçtiğinde ekran gidiyor birden ve “sinyal yok güç tasarrufu” yazısı çıkıyor. Ardından kasadan kapatıyorum mecbur olarak power tuşuna uzun basarak. Sonrasında tekrar açtığımda bu sorun olmuyor. Yakınlarda açtığımda ikinci kez açıldığında da kapandı. Ne yapmalıyım ? Bu sorun neden olur ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemaslan -- 18 Mart 2024; 11:55:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Monitörde sorun olabilir emin olduğun monitör ve kabloyla dene.Bilgisayarın güç ayarlarında uyku moduna geçmeyi kısaya almış olabilirsin ama düşük ihtimal veriyorum çünkü bazen pc uyku moduna geçtiğinde mouse klavye uyandıramayabiliyor ama o power tuşu uyandırır.Ekran gittiğinde başka monitörü bağla bakalım ekran gelecek mi.

  • Güç ve performans ayarları, kısmından kendi planınızı oluşturabilirsiniz hocam.


    Kapanmadan önce belirli bir süre boyunca bilgisayar hareketsiz kalıyor sa muhtemel sorun buradadır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç ve performans ayarlarını hiçbir zaman uyku moduna geçilmeyecek şeklinde yapmıştım. Servise yolladım bu arada ekran kartında herhangi bir sorun yok dediler ve gerekli driverlar güncellendi gerekli kontroller yapıldı diyip geri gönderdiler. Şu an eskisi kadar sık olmuyor ama yine oyun oynarken birden kapandı kasa çalışmaya devam etti bilgisayar güç tuşundan açmak zorunda kaldım yine aynı sorun yani.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.