Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayar yenileme mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bilgisayarımı bazı sebeplerden yenilemek istiyorum sıfırdan bir bilgisayar almak çok daha pahalıya geleceğini düşünüyorum elimdeki bilgisayar neredeyse 10 yıllık fakat zamanının en iyisiydi aşağıda özelliklerini atacağım fakat şuan performansı yetersiz geliyor ve yenilemem lazım yeni dediğim gibi almak yerine içerisine yeni parçalar eklesem veya değiştirme imkanım var mı bu bileşen parçaların hangisi daha iyi veya nasıl daha iyi performans alabilirim bilmiyorum rica ediyorum yardımcı olabileceklerden biraz yardım istiyorum. Oyun pek oynamıyorum hatta hiç diyebilirim sadece video hazırlıyorum kullandığım program da Movavi yazılımının son sürünü çoğu zaman kasma takılma veya render yaparken uzun sürme sıkıntısı veriyor bunu hızlandırmam mümkün mü ?

    Masaüstü bilgisayar yenileme mümkün mü ?


    Masaüstü bilgisayar yenileme mümkün mü ?







  • Hocam ssd yoksa muhakkak bir ssd al tak. Bilgisayarı bir kendine getirir. Ekran kartın baya zayıf onu yenileyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lepton355 L kullanıcısına yanıt

    ssd nin mantığını tam anlayamadım yeni piyasa bilgisayarlarda hep ssd var hdd ve ssd arasındaki tüm fark hız mı ? çok bilgim yok kusura bakma cevabın için teşekkürler birde ekran kartı ne önerirsin nasıl bir şey almam makul olur

  • togitug T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu işin uzmanı değilim.Bildiğim kadar yardımcı olayım. Ssd ile hdd nin arasında teknolojik farklar var. Biri mekanik disk diğeri katı hal diski. Yani üretim ve çalışma prensipleri farklı. Ben de çok bilmiyorum. Ama yazma okuma hızları arasında bayğı fark var. Ben pcye ssd takınca çağ atlamış gibi oldum.Çevremde önerdiğim arkadaşlarr da takınca aradaki farkı çok hissettiler. Ekran kartı da bütçenize göre değişir. Malum sıfır fiyatları da yüksek bütçenize göre bir şey seçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.