Şimdi Ara

Masa üstü ve konsolun beğenilen oyunu Sparklite mobilde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Masa üstü ve konsolun beğenilen oyunu Sparklite mobilde



    2019 yılında masa üstü ile konsol sistemleri için yayınlanan ve olumlu yorumlar alan Sparklite oyunu mobile geldi. Kuşbakışı oynanan oyun mobil cihazlar için optimize edilirken tek bir satın alım sunuyor. 



    Sparklite mobile geldi



    Sparklite dinamik bir şekilde haritaları değişen Geodia dünyasında geçiyor. Sparklite gezegenin yaşam gücü ve onu toplayarak farklı silahlara veya güçlendirmelere erişebiliyorsunuz. 



    Ayrıca Bkz.PUBG’ye rakip geldi: FINAL FANTASY VII THE FIRST SOLDIER



    Kötü Baron bu yaşam gücünü tamamen tüketerek kendi çıkarları için kullanmak istiyor. Görev yaparak ve keşfederek ilerlediğiniz oyunda yerlilerle iş birliği yaparak The Refuge’yi inşa ediyorsunuz. Öldüğünüz zaman uçan kampa giderek yeniden aşağı inmeniz gerekiyor. 



    Piksel tabanlı grafiklere sahip olan oyunda müzikler de özel olarak bestelendi. Farklı bulmacalar ile eğlendiğiniz oyunun ilk boss dövüşüne kadar olan kısmı ücretsiz. Oyunu deneyimlemek için bu kadarı da yeterli. Sonrasında ise 45TL tek ödeme isteniyor.









     









  • Tamamiyle özenti.

  • Niye Apple Store'da 75 TL lan bu oyun? Android'te oyun içi satın alım var 45 TL ama iOS'ta yok. Oyun içi olarak satıyorlar Android'te diyeceğim tamam ama niye aynı oyun Apple Store'da 30 TL daha fazla lan o zaman?

  • İos da pahali cunku tam surum yayin android de ucuz cunku 115 mb cik

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.